Gå til innhold

Hjelp til videre utdanning!


Anbefalte innlegg

Da sitter jeg her 21 år gammel, har fullført førstegangstjenesten og jobbet i 2 år.

 

Da jeg gikk på videregående tok jeg realfagene uten å ha interesse for dem, mest pga press fra min far som mener at en ikke klarer seg uten. Da fagene begynte å bli vanskelige (vk2) ga jeg opp egentlig. Satt heller på dataen og var så skolelei at jeg nesten ble kvalm.. Resultatene viste seg, jeg strøk i standpunkt i kjemi og fysikk, og i matematikk stod jeg, men ble trukket ut til eksamen i matte og strøk. Jeg har prøvd 2 ganger å ta opp igjen fagene, men orket ikke å jobbe med dem, så det gikk ikke noe bedre.

 

Uansett jeg har funnet ut at å jobbe ufaglært ikke er noe for meg. Nå har jeg lyst å studere for å bli sykepleier. Det jeg lurer på er, hva skal til for at mitt vitnemål skal bli gyldig?

Jeg har 4-5 i alle fag utenom realfagene. Hvordan er muligheten for å få snakket med en rådgiver f.eks? Jeg tok å søkte skole allikevel, men antar at det ikke var noe stor vits.

Jeg føler ikke at jeg var moden for å studere da jeg gikk på vg, nå har jeg lyst å komme videre, men selvfølgelig ved studere fag jeg har litt interesse i.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har ingen interesse å ta opp igjen realfagene, verste jeg vet. Jeg sa allerede at jeg har prøvd å ta dem opp igjen 2 ganger, men siden jeg ikke liker fagene klarer jeg ikke å motivere meg selv til å jobbe nokk med dem. Det er også ganske vanskelige fag å lære seg selv, og svindyrt å ta på privat skole.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...