Gå til innhold

Den store League of Legends tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Så ekstremt mye tull med det nye systemet.

 

Det er sikkert greit på enkelte "ELO"er, men er bare irriterende på low elo. Hvis jeg hadde spilt med det gamle systemet etter placement matches, hadde jeg nå vært ca 1150 elo, mens jeg nå fortsatt er i bronze 3. Tapte to promotional games. Spilte mot flere som er i gold league i de gamene, altså 1,5-2 leagues over meg, its nice.

Lenke til kommentar

Rant commence

 

Spilte en ranked igår, og jeg var ganske så nervøs pga nytt system og hadde ikke spilt på en stund etc.

 

Jeg nooba hardt i starten, type første 10 min. Fikk 2 ganks, og døde 1 gang, så var ikke SÅ bad, men jeg burde reagert mer på selve gamet og ting som skjedde. Uansett, var en taric på laget der som var definisjonen av JÆVLIG. Så mye WHINE og sutring uansett hva som skjedde, og alt var tydeligvis min feil. Jeg unnskyldte meg og forklarte at det var nervøsitet, men det ble jeg bare flama for ytterligere. (Vi vant gamet, jeg var med på alle tfs etterhvert, og jeg gjorde det bra de siste 20 minuttene med flere kills og supportkills, og jeg warda som en HELT gjennom hele matchen. Starta også en baron som vi fikk 4 kills + baron utav og.)

 

Hoppa rett på blindpick etterpå, vant og fikk et par adds av hyggelige folk. Ranked er gøy det, men igår var seriøst noe av det verste jeg har vært med på. Jada, jeg gjorde noen feil etc, men det hjelper lite ingame med flaming. Alle har hatt en dårlig dag -.- /rant

 

Nye ranked systemet er kult da :)

Lenke til kommentar

"/ignore all" er vel det viktigste med ranked. Ikke les chatten og ikke la deg påvirke av den. Da går det som regel greit. Er alt for mange som legger skylda over på alle andre når de selv er en del av problemet.

 

Yeah, merket det fort at han taricen aktivt ødela/throwa gamet ved flere anledninger. Han lot f.eks ikke meg gjøre hardengage ved drag med fulltanky xin (sc, sv, wa + mr boots) og flashet inn og prøvde på stun, og døde insta fordi han hadde shureylias og bulwark. For det er jo bedre med singeltarget stun enn aoe slow og aoe knockback mot amumu og ali..Sier ikke at taric ikke kan engage, men han kan ikke cc'e like mange targets som xin kan, men det forstod ikke han fyren. Og det var min feil det og, når han døde.

 

Nei, får slutte å bry meg så mye :p

Endret av fiskerdigg
Lenke til kommentar

Problemet med å ignorere folk, er jo at du ikke kan se dem pinge mer. En support kan jo legge merke til en gank som du ikke legger merke til. Selv de mest trente kan gjøre denne feilen. Om du på ingen måte får beskjeden, har du jo på en måte drete på leggen :(

 

Samtidig, blir du trolla under picks, og "tvunget" til å forlate gamet, er det du som sitter igjen med straffen, og du har ingen måte å rapportere han som ødela for laget, før runden startet. Dette er et moment jeg mener Riot bør gjøre noe med. Jeg har ikke et godt forslag til hvordan man skal løse dette, men noen gode løsninger finnes det i kloke hoder der ute.

Lenke til kommentar

En stor del av trolle-"problemet" er jo nettopp at ikke alt er trolling. Veldig mange eller alt for mange er stuck i meta-sporet og alt som ikke følger meta 100% er trolling og vil ødelegge gamet. Selv liker jeg å gå champions og builds som er langt utenfor meta. Dette er noe jeg syntes er gøy og i de aller fleste tilfeller så fungerer det faktisk. Du tar folk på senga og de aner ikke hva de skal gjøre.

 

Ett eksempel er Vi som support. Vi er en av få bruisere som ikke trenger så mye gull som alle andre for å gjøre mye. Du har mye presence i lane og kan automatisk "denye" fienden XP og gull bare ved å være i bushen. I tillegg har du mye CC og poke. Problemet her er at med en gang jeg velger Vi som support går ADC apeshit og klager. Han går deretter i en innstilling der han ikke vil hjelpe til i lanen og når jeg engager fienden så stikker han til turret. Han vil ikke at det jeg går skal fungere og derfor jobber han aktivt mot at det skal fungere.

 

Det jeg skulle likt å sett var et system som jobbet mot der noen aktivt går inn i champion select for trolle. Enten at de velger samme lane som andre har valgt, sier de skal trollpicke eller bare velger å ikke si noe, men fortsatt velge hva de vil. Det er dette som ødelegger gamet. Som sagt før så er det alt for mange som skriker "troll" med en gang noe går utenfor meta.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg tenker mest på de som er lastpick og starter med å si "ME MID", og når noen andre velger mid, går de inn for å ødelegge gamet for alle andre. Jeg pleier som regel å si hva jeg suger til, slik at jeg kanskje slipper det. Men jeg KREVER ikke å spille support, selv om det er det jeg foretrekker.

 

Jeg skjønner godt hva du mener. Jeg har sett Swaine og LeBlanc ADC bæsje på det andre laget.

Lenke til kommentar

Hei allesammen! Jeg har vært en aktiv LoL spiller i snart to år nå. Jeg spiller mye ranked og har nylig begynt og streame alt jeg spiller med mikrofon og musikk. jeg prøver og få kommet meg ut i den store verden med god markedsføring fra venner og bekjente. jeg hadde håpet på om noen her inne ville hjulpet meg med og spre ordet om en norsk LoL spiller som trenger hjelp til viewers,

 

http://www.twitch.tv/mafackern <- Streamer fra kl 4 vær dag og utover kvelden. hjelp meg gjerne med å komme meg opp! :)

Lenke til kommentar

Bortsett fra placement games har jeg ikke møtt noe særlig med trolls. Det verste som har skjedd er dårlig kommunikasjon, så de som skulle bytte ikke hadde rett champions, var et mellomledd som ene personen ikke visste han skulle bytte med.

 

Er fortsatt veldig lavt nivå på spillerne, spilte Olaf mot Jayce top, noe som burde være en enkel lane for Jayce. Han ble 3-4 lvler etter meg, så jeg stakk bot for å denye miden på det andre laget xp og farm, siden miden vår var også noe sånt som 3-4 lvler bak. Gjorde det ikke altfor bra lategame, men vant oss gamet med roaming early-mid game.

Lenke til kommentar

Har null tolleranse for flaming og generell whining og ignorer dem etter en warning ;P Driter i om jeg ikke ser demmes pings etc, for jeg spiller ikke et spill for å se folk flame meg/andre

 

Når noen på laget mitt gjør noe som er dårlig, veldig dårlig skriver jeg bare "Shithappens", og spiller videre. Kan ikke gjøre noe med det uansett, og når dem får kills, gjør noe bra gi dem en "gj". Det vil gjøre så dem spiller bedre.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...