Gå til innhold

Den store League of Legends tråden


Anbefalte innlegg

Har ikke prøvd 3vs3 enda, har du noen tips til det kartet? Greit å ha en liten forståelse før jeg prøver.

Pass på ganks og call mia :)

Synes det er litt teit å kalle det mia...kan vell si at jeg er vant med å si miss...har aldri skjønt hva mia er...bare hørt av folk som bare gidder ikke si Miss fordi det tar lengre tid...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...
  • 4 uker senere...

Nettop starta med dette, ser skøy ut og håper det er litt snillere enn HoN og Dota miljøet.

 

Du vil nok møte en del flamers opp igjennom, spesielt i lav level er det mange "smurfs" som driver og flamer om ikke man spiller som en som har spilt 1000 matcher.

 

Det er bare å ta "/ignore team" dersom de bare flamer tho.

 

Ellers så er folk for det meste greie når du først kommer deg til 30, selv om det finnes de som whiner konstant, så er de sjeldne :)

 

GL hf :]

Lenke til kommentar

Tok en match nå, og lurer litt på hvordan hero systemet er? Vet at man må kjøpe helter og sånn, men fant ikke enkelt ut hvordan og evt hvor mange matcher man må spille for å få det til.

 

Første kampen gikk egentlig ganske greit. Fikk 0-2 K/D, men det var mye på grunn av laget mitt. Spilte ei sånn magikerdame med en teleport på W, burst på Q og en stun på E, dere som spiller vet sikkert hvem det er .Tror hun het ett eller annet på P.

Starta i top lane sammen med hun leopardjungeldama og vi klarte oss gankse bra helt til alle de andre på laget ble totalt most. Til slutt var jeg den eneste som var igjen og fortsatte å lane øverst for meg selv. Hørte til slutt bare "DOMINIATING" og det som verre var på slutten.

Så ragequitta en, og en annen gikk AFK, så resten av kampen var 5v3 samtidig som de hadde ett klart overtak. Fikk ett par assist mot slutten, etter noen fine komboer med ultien som forsterker ditt forrige angrep. Dessverre hjalp det lite å spille bra for en totalt nybegynner når man er i undertall og i en elendig posisjon fra de første par minuttene.

 

Etter den matchen så har jeg fått ett inntrykk av LoL i alle fall. Gleder meg til å spille mer, selv om jeg vil ta det veldig Casual. Virker veldig enklere å ta ett game eller to i uka her i forhold til HoN hvor jeg var nødt til å sitte med en guide for heroen jeg spillte før hver match.

Lenke til kommentar

Tok en match nå, og lurer litt på hvordan hero systemet er? Vet at man må kjøpe helter og sånn, men fant ikke enkelt ut hvordan og evt hvor mange matcher man må spille for å få det til.

 

For å kjøpe en ny hero så varierer det jo veldig i pris. Noen heroer tar 3-4 kamper å få, mens andre tar veldig mange fler, da prisen i IP points varierer fra 450 til 6150(ca?).

 

Ang. matchen så vil du nok veldig ofte oppleve å få folk på laget ditt som gjør det dårlig. Noen er rett og slett dårlige, andre har bare en dårlig match. Beste man kan gjøre er å bare gjøre sitt beste, istedefor å flame dem. Alle har en dårlig match iblant ;)

 

Ellers så bør du jo ha en fordel om du har spilt HoN, selv synes jeg HoN er mye mer kaotisk og uoversiktlig enn LoL, men det går jo forsåvidt ut på det samme :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...