Gå til innhold

- To menn angrep jente (13)


Anbefalte innlegg

En 13 år gammel jente skal ha blitt lagt i bakken og sparket på vei til skolen.

 

 

Politiet rykket ut til Stokkan ungdomsskole, hvor jenta er elev, rundt halv ti-tiden tirsdag morgen.

 

 

 

To spark mot kroppen

 

 

 

- Overfallet skjedde like før klokka ni, og det var på en gangvei ovenfor Fosslia fjellhall i Stjørdal at hun ble angrepet av to menn, forteller lensmann Marit Stigen ved Stjørdal lensmannskontor.

- Jenta har fortalt at hun ble dratt ned på bakken, trampet på og fikk to spark mot kroppen, forteller Stigen.

 

- Vi har fått tips om at jenta skal ha fått en plastpose over hodet, kan du si noe mer om det?

- Vi kan bekrefte at det er snakk om en plastpose som var inn i bildet, men vet ikke noe mer enn det, sier Stigen.

 

 

Utenlandsk språk

 

 

Politiet har ingen teorier rundt motivet, og mennene forlot stedet etter angrepet. De prøvde ikke å stjele noe fra skoleeleven.

- Vi har ingen detaljerte beskrivelser av mennene, men den ene skal ha hatt svarte sko og svarte bukser. De snakket et utenlandsk språk seg i mellom, sier Stigen.

 

 

Ingen øyenvitner

 

 

 

Etter den dramatiske opplevelsen dro jenta til skolen, og varslet fra om hendelsen. Politiet rykket ut til stedet og brukte også en hundepatrulje som gjennomsøkte området.

- Vi har ingen konkrete spor å gå etter. vi har foretatt rutinemessige avhør av familie og venner, og gjort en rundspørring av naboene. Det er ingen øyenvitner som har meldt seg så langt, sier Stigen.

 

 

Ønsker hjelp fra publikum

 

13-åringen skal etter forholdene ha det bra, og fikk ingen store fysiske skader. Ifølge Stigen har hun fått noen skrubbsår.

- Vi tar denne saken alvorlig, og vil komme til bunns i hva som skjedde. Nå håper vi at publikum kan hjelpe oss videre, sier Stigen.

 

 

Lensmannskontoret er svært interessert i å komme i kontakt med vitner som kan ha sett noe i ni-tiden tirsdag morgen.

 

Ta kontakt med Stjørdal lensmannskontor på telefonnummer: 74 83 91 00

 

http://stjordal.adressa.no/index.php?option=com_content_lokal&task=view&id=2783&Itemid=1

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

For enkelt og greit å fastslå det: Pr. idag krever poster i Oppslagstavlen ingen problemstilling. Trådstarter er i sin fulle rett til å poste som han gjør. Men i og med at han ikke definerer noen problemstilling, må han også finne seg i at folk svarer som de finner det relevant.

 

Og ja, retningslinjene krever at en tråd har et tema, men akkurat det kravet er det altså gjort eksplisitt unntak for i denne kategorien. Dersom folk oppfatter det anderledes får jeg heller omformulere regelposten. (Edit: Og da er det gjort.)

 

Og dermed sette vi strek for den diskusjonen. Eventuelle kommentarer til dette tas på PM til undertegnede. dersom noen mener at Oppslagstavlen som sådan er en dårlig idé står det dem fritt å starte en diskusjon om dette under Tilbakemeldinger.

 

Edit 2: Innleggene som diskutere reglene er slettet.

 

Geir :)

Endret av tom waits for alice
Lenke til kommentar

Beklager, jeg skal omformulere og si at det er svært lite relevant. Hvorfor er det enesterelevante spørsmålet er om hun hadde provosert de to mennene på noen måte? Jeg finner det mye mer relevant hvem disse personene er, hvorfor gjorde de det, hvorfor gjorde de ikke mer/mindre, hva kan politiet gjøre for å finne de etc. I en rettsak så vil slike spørsmål bli vektlagt mye mer enn hvorvidt slengbemerkninger fra en 13 år gammel jente skal få to voksne menn til å gå sammen å banke opp og kvele henne.

Lenke til kommentar

Joda, men kraftig provosering kan være en grunn. Er de innvandrere slik det later til kan det være de har bodd her i landet i noen få år og dermed ikke har skjønt sosiale spilleregler her i landet. I mange land ville jo oppførslen deres vært fullt akseptabel.

 

Det aller mest relevante er vel kansje hva som burde skje med dem. Hvis de er innflyttere hit til landet så mener jeg at de burde kastes rett ut av Norge og snedes tilbake til hjemlandet. Om de er født og oppvokst her er det en annen sak.

Lenke til kommentar

Tror kanskje det kan være lurt å avvente en tid før man er bastant i slike saker. Ikke lenge siden ei tenårings-jente på vestlandet påstod seg voldtatt av 3 menn på åpen gate, men politiet ante mistanke og plukket historien fra hverandre, og jenta innrømte tilslutt at hun løy.

 

Er et faktum at det finnes drama-queen's som av uforklarlige årsaker (mulig oppmerksomhetsbehov?) dikter opp denslags oppspinn-historier.

 

Linker til lignene historier;

 

> Politiet mener Lørenskog-jenter bløffer om overfall

 

> Fem anmeldelser om overfallsvoldtekter er falske

 

> Kvinnen hevdet hun ble voldtatt av to menn i Vestre Torggate

 

Politiet har merkelig nok heller > ikke motatt anmeldelse om det angivelige overfallet fra jenta/foreldrene i denne "saken" så mulig noen allerede lukter lunta? :roll: (edit, ser nå at siste linken visst er "en annen 13-åring/sted), men lar den stå siden det evt. kan være "drama-queen" sak her og)

Endret av Mekkus
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...