Gå til innhold

Elektrisk sykkel - noen som har erfaring?


Espenevo

Anbefalte innlegg

Jeg lurer på å bygge en elektrisk sykkel da jeg har litt vel lang vei til jobb for å sykle så ofte som jeg vil, i alle fall tidlig i sesongen. Sykler emd elektrisk hjelpemotor selger veldig godt nedover i europa - det er jo også en veldig god ide.

 

Ser det finnes en mengde ulike kit, og vil gjerne høre om det er noen som har erfaring med noen av kittene på markedet. Jeg er spesielt interessert i hvordan holdbarheten på de ulike kittene er , ettersomdette er et kjent problem med mange av ferdigsyklene.

 

Akkurat nå synes jeg Goldenmotor sitt MagicPie kitt med 48V12Ah batteripakke ser lovende ut (www.goldenmotor.com) men endrer glatt oppfatning om andre kit viser seg mer attraktive.

 

Norsk lov tillater elektriske sykler med effekt på maksimalt 250w og topphastighet på 6km/t uten at bruker trår, og 25km/t mens bruker trår. Kittene jeg ser på har effekt langt over dette, og klarer sikkert - forhåpentligvis, til og med - å presse sykkelen opp i over 30 km/t. Så da er det sagt og ikke noe videre tema i denne tråden - jeg vil heller kjpe et kit som er dimensjonert for stor belastning (dvs norsk terreng) enn et kit dimensjonert for rolig cruising i Nederland.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Anbefaler deg å lese på: http://groups.google.com/group/lurapedelec

 

Ellers er batteriet fra Golden Motor ikke vanntett, jeg har fått ødelagt det på grunn av salt og vann i vinter, så vær obs på å pakke det godt inn.

Golden Pie kitet var det litt problemer med før, men mener at de fleste problemene er løst. Kontrolleren ligger i motoren, da slipper du å beskytte den for fukt.

Ellers kan jeg anbefale motorsett og diverse utsyr fra ebike.ca, bra kvalitet men til en litt dyrere pris.

Endret av janstok
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...