Gå til innhold

Få dama til å klippe håret med maskin


Anbefalte innlegg

Hei

 

Etter å ha vært i Sør-Amerika i nesten tre år, befinner jeg meg nå i USA som er langt dyrere prismessig. Skal også hjem til Norge i sommer, hvor det koster flesk å klippe seg av en eller annen grunn. Har mange kamerater som betaler mer enn 300 kr for et hårklipp. Det er altfor mye for meg som bare tar litt av håret ca en gang i måneden.

 

I tillegg ender jeg ofte opp som et esel på håret dersom jeg bruker forskjellige frisører, selv om jeg forklarer dem at jeg vil ha håret akkurat som det er når jeg kommer inn døra, bare 1 cm kortere.

 

Derfor har jeg tenkt litt på å kjøpe en maskin og la kjæresten min klippe håret. Har lett litt på internett og de fleste sier at det er enkelt, men er litt skeptisk siden en kompis av meg lot dama si gjøre det og han hadde ikke noe annet valg enn å skalpe seg da det ble gjort en feil.

 

Jeg har kort hår som står rett opp (ca 2 cm), og vil som sagt ta en centimeter av det en gang i måneden slik at frisyren er den samme hele tida. Er det bare til å stille inn maskinen slik at den tar bort 1 cm overalt? Det er vel ikke slik at håret vokser fortere/saktere på sidene for eksempel? Andre tips?

 

Setter pris på hjelp :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...