anaconda Skrevet 26. april 2010 Del Skrevet 26. april 2010 Bruker å lage fiskegrateng av og til. Oppskriften jeg bruker er for4, så jeg deler opp før jeg steker og fryser halvparten. I dag bestemte jeg meg for å ha fiskegrateng. Satt den i ovnen frossen, med aluminiumsfolie rundt, for at den ikke skal bli tørr. Beregnet 1 time steketid, siden det står i oppskriften 40-45 min. Tenkte da ca 15 min ekstra frossen. Men etter 1 time var den forsatt kald. Måtte vente 30 minutter. Da hadde jeg tatt av folien og skrudd varmen opp til 250 grader. Trenger mat ekstra lang steketid hvis man har folie rundt? Neste gang tar jeg den nok opp og tiner den i kjøleskap over natten. Gratengen var veldig god, og ikke tørr som ofte bruker å bli når jeg steker uten folie. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå