Gå til innhold

Hybrid til ca 10 000


FranzJosef

Anbefalte innlegg

Har en hybrid til ca 5000. Har vurdert på en racer, fikk prøve en på en butikk. Tror det blir for ekstremt for min del i denne omgang. Men kunne i stedet tenke meg en lett og rask hybrid, så kan den jeg har være til bruk når jeg trenger skjermer, pakkebærer og evt dempegaffel.

 

Blir altså en sykkel som gjerne er nesten så lett som racere, ned mot 10 kg helst. Uten dempegaffel eller tungt utstyr som skjermer og pakkebærer. Lest at gode, spenstige hjul er noe av det viktigste så det bør vel telle.

 

Sett på en del, Trek, Velotech osv. Men jeg må si jeg føler at man på mange av disse får veldig lite specs på papiret for ganske mye penger. Nå er ikke jeg noen ekspert på detaljer på sånt, men føler en fikk med VELDIG mye mer for pengene på Merida? Flere som selger denne for 10' og nede i 9' så jeg:

http://www.merida.no/speeder-t5.116302.no.html

Han på butikken sa også at hjulene var svært gode, jeg sa jeg godt kunne tenke meg punkteringssikre dekk. Da sa han at han ville ikke byttet ut de dekkene som kom med, for de var ganske dyre og veldig bra med lav rullemotstand..

 

Andre gode tips?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

En lett hybrid vil nok ha en ganske raceraktig sittestilling, vil jeg tro.

 

Fuji er kanskje litt undervurdert. De har en grei hybrid: http://www.birksport.no/index.php?main_page=product_info&cPath=7_10&products_id=4341

 

Jeg liker Kona sine sykler. HardRocx har også noen hybrider.

 

Vet ikke prisene, men Specialized Sirrus eller Cannondale Bad Boy ser litt fine ut.

 

En annen ting som kan vurderes er å kjøpe en cyclocross-sykkel. De tar grovere dekk, og kan settes opp med rett styre. Fuji sin f.eks. er nok ikke dum: http://www.birksport.no/index.php?main_page=product_info&cPath=473&products_id=4349

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...