Joffii Skrevet 21. april 2010 Del Skrevet 21. april 2010 Har aldri prøvd meg på koteletter før pga at de blir så tørre og kjedelige, men har nå kjøpt en pakke med sommerkoteletter! Så trenger tips til hvordan dem skal tilberedes =) Er det ovn eller panne som er best? Vil ha den saftigest mulig Lenke til kommentar
Gunfreak Skrevet 21. april 2010 Del Skrevet 21. april 2010 En god måte er å steke dem lett i panne med mye smør, så leger du det i en panne og heller fløte over det og steker det litt i ovnen, så tar du bakt potet vedsidenav, og de grønnsaker du syns er gode. Lenke til kommentar
fiskebollebiff Skrevet 21. april 2010 Del Skrevet 21. april 2010 Les litt her du gutt.https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1219737 Merk at svinekjøtt skal ha høyere kjernetemperatur enn storfe. Lenke til kommentar
Joffii Skrevet 21. april 2010 Forfatter Del Skrevet 21. april 2010 En god måte er å steke dem lett i panne med mye smør, så leger du det i en panne og heller fløte over det og steker det litt i ovnen, så tar du bakt potet vedsidenav, og de grønnsaker du syns er gode. Har dessverre ikke fløte, kan jeg gjøre dette uten? Og hvor lenge i ovn? Les litt her du gutt.https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1219737 Merk at svinekjøtt skal ha høyere kjernetemperatur enn storfe. Fant ingenting relatert koteletter på de 3 første sidene, da dette er en bifftråd.. Er av svin, men har ikke steketermometer Lenke til kommentar
fiskebollebiff Skrevet 21. april 2010 Del Skrevet 21. april 2010 Greia er at teknikkene kan overføres, da det hanler mye om det samme, men at gris skal være gjennomstekt. Lenke til kommentar
b-real Skrevet 21. april 2010 Del Skrevet 21. april 2010 (endret) www.matprat.no/nyttigomkjott_artikkel.aspx?artid=7788&fid=7099&visfilm=ja#rightmenu_0_8 www.matprat.no/nyttigomkjott_artikkel.aspx?fid=7097&artid=7700&mnu1=0&mnu2=2#rightmenu_0_2 Endret 21. april 2010 av b-real Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 21. april 2010 Del Skrevet 21. april 2010 (endret) Sommekoteletter ligger i lake i mange måneder så hvordan det er menneskelig mulig å få de tørre aner jeg ikke. Har aldri hatt noe problemer med det. Forøvrig så har jeg aldri tilberedt sommerkoteletter på noe annet enn grill. Endret 21. april 2010 av ahpadt Lenke til kommentar
wingeer Skrevet 25. april 2010 Del Skrevet 25. april 2010 Greia er at teknikkene kan overføres, da det hanler mye om det samme Riktig dette. Alfa og omega er høy temperatur før du legger kotelettene i pannen. Det er nok derfor det er lettere for de fleste å lage dette på grill, ettersom ingen legger kjøttet på grillen FØR den er varm. Lenke til kommentar
knis Skrevet 17. mai 2010 Del Skrevet 17. mai 2010 Jeg har aldri stekt sommerkoteletter før, og vil gjøre det nå, men har ikke grill. Noen som anbefaler måter å gjøre det på i ovnen eller pannen? Lenke til kommentar
wingeer Skrevet 17. mai 2010 Del Skrevet 17. mai 2010 Akkurat samme fremgangsmåte i panne. Vent til pannen er varm, ha i stekefett, vent til stekefett er varmt, inn med kjøtt. Så kan du enten velge å bare brune det i pannen, for så å steke det ferdig i ovnen, eller steke det ferdig i pannen. Hva sommerkoteletter angår, kan du nok helt fint bare steke disse ferdig i panne. Lenke til kommentar
Leo_Khenir Skrevet 19. mai 2010 Del Skrevet 19. mai 2010 Slå over litt vann og legg over ett lokk bruker jeg med vanlige koteletter, men som det nevnes er sommerkoteletter en del saftigere (og best på grill). Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå