Gå til innhold

Trenger hjelp til å rekne kalorier


Anbefalte innlegg

Jeg prøver å finne ut hvor mye kcal jeg får i meg sånn ca i løpet av en dag, men sliter litt med det og lurte på om noen her kanskje kunne hjelpe meg. Jeg er en gut på snart 7 år, er ca 170 CM høg og veier 60 kg. Målet mitt er å gå NED i vekt, og få flatere mage. Altså få vekk fett på magen og sidene.

 

Dette fann jeg ut på ttp://www.kalorikalkulator.no/ :

 

# Din BMR er 1629.20 kcal

 

# Anbefalt antall kalorier fra karbohydrater er 896.06

# Anbefalt antall kalorier fra proteiner er 672.04

# Anbefalt antall kalorier fra fett er 672.04

 

 

 

Det jeg som oftest spiser i løpet av en dag er 2 knekkebrød til frokost med 1 skive pepperskinke på hver av dem, og 3 skiver agurk på hver. På skolen spiser jeg enten ingenting eller kjøper salat som består som regel av salatblad, mais, litt ost, kylling, skinke og lignende. Om jeg er sulten når jeg kommer hjem spiser jeg 2-3 knekkebrød igjen med samme pålegg, eller tar meg ei appelsin menst jeg venter på middag. Til middag spiser jeg det mamma lager, er veldig variert hva vi har. Av å til er det kjøttkaker med poteter osv, noen ganger er det pasta, i helgene er det som oftest taco, noen ganger kylling, noen ganger svinefile osv.. Tilbehør til middag er altid poteter, gulrot, ris og vanlig tilbehør. Spiser så å si altid bare 1 middels/stor porsjon. Til kvelds spiser jeg 2-3 knekkebrød igjen med samme pålegg. Spiser 2-3 appelsiner hver dag, og drikker bare vatn / juice.

 

Det jeg lurte på er vell om noen kunne finne ut, eller allerede vet hvor mye kcal det her blir ca? Spørr ikke noen om å finne det ut nøyaktig, siden det er så å si umulig. Men sånn ca, helst ikke tipping =) Takk for svar

Endret av XFXforce
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

lol @ 7 år

 

Basalmetabolismen (BMR - Basal metabolic rate) din er det kroppen trenger for å gjennomføre vanlige kroppsfunksjoner som hjerteslag, pusting, regulering av kroppstemperatur også videre, så du forbrenner mer enn bare dette i døgnet (1629.20 kCal i ditt tilfelle). Søk opp PAL-faktor (Physical activity level) som du kan gange med for å finne ut ditt totale energibehov.

 

Jeg anbefaler å kjøpe en kjøkkenvekt så du kan plugge inn hvor mye du spiser inn i FitDay e.l for å holde styr på matinntaket. Og dropp juicen.

Endret av Pollador
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...