Gå til innhold

Mitt kosthld - ned i vekt?


Anbefalte innlegg

Jeg hatt ett utrulig dårlig kosthold, som har resultert i att jeg har fått større mage og gått opp i vekt. Ønsker å få vekk en del av fettet på magen, så jeg får den flatere liksom. Kostholdet mitt bestod av bare hvit baguett, loff med andre ord til frokost, på skolen kjøpte jeg altid bollepakke eller liknende brødmat og 0.5L brus, etter skolen spiste jeg altid pizza eller noe varm mat som IKKE er sunn. Så spiste jeg middag, og senere på kvelden noe varm mat som IKKE er sunn igjen. Spiste aldri grovt brød, knekkebrød, frukt eller liknende. Og jeg drakk 1.5-2L brus hver eneste dag, og spiste en potetegull pakke nesten hver dag. Og dette var uten NOE SOM HELST trening. Jeg er ca 170 CM høg, og veier 60 KG. :thumbdown:

 

No den siste tiden har jeg prøvd å endre på kostholdet mitt. Jeg har ikke rørt noe som helst brus eller potetegull på ca 1 uke. Drikker vatn / appelsinjuice istedet og jeg prøver å drikke mindre. Før hadde jeg ALTID ett glass med brus i vedsidnav meg, kan vell si jeg drakk selvom jeg ikke var tørst men fordi det var godt som ikke er noe bra vil jeg tru.

 

Jeg har også skiftet litt på kostholdet mitt. Til frokost spiser jeg enten grovbrød eller knekkebrød med pepperskinke og agurk på. På skolen har jeg enten med meg det samme som jeg spiser til frokost med meg. Eller så kjøper jeg vatn og salat (salatblad, mais, agurk, litt ost, kylling, skinke og lignende. Når jeg kommer hjem spiser jeg knekkebrød med samme pålegg igjen om jeg er sulten, til middag spiser jeg det mamma lager. Er litt vanskli å si hva.. Av å til kjøttkake med poteter osv, av å til kylling, av å til pasta osv, variere veldig. Og til kvelds spiser jeg knekkebrød eller grovskive igjen med samme pålegg. Prøver å få i meg ett par frukter hver dag også, er som oftest appelsin jeg spiser.

 

Er dette en bra forandring, og vil det resultere med att jeg mister noen kilo og får flatere mage? Har begynt å trene LITT vedsidnav bare hjemme. Tar som oftest 100 squats, 50 situps, 30-50 push-ups og 25 reverse crunch på rommet mitt. Vet ikke om det hjelper med målet mitt, men kan umulig gjøre det verre xD

 

Kan si att jeg HATER fisk og HATER melk.. Vet ikke hvorfor, har bare altid vært slik. Har aldri spist fisk før egentlig, eller drukket melk. Så jeg kommer ikke til å ete eller drikke det, bare så det er sagt =)

Endret av XFXforce
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Selv om du hadde tatt 10k crunches så hadde det ikke hjulpet. Prøv å få i deg noen grønnsaker og masse vann i løpet av dagen. Tenk også på å få i deg nok protein, slik at du lettere kan gå ned i vekt. Det du trenger å gjøre, er å kjøre noen løpeturer i uken, gjerne da i form av intervaller. Det er intervaller som er mest effektive med tanke på fettforbrenningen.

Lenke til kommentar

Virker som om du allerede har gjort masse! :) Prøv og varier pålegget ditt slik at du får i deg alle vitaminer og mineraler som du trenger :)

 

Hvis det er fettet du vil bli kvitt, altså gå ned i vekt, er det enklere å kombinere et godt kosthold med trening. Folk i dag overdramatiserer det å gå ned i vekt Det er ikke mer hokus pokus enn at du må FORBRENNE flere kalorier enn det du FÅR I DEG. Ikke verre :)

 

Virker som om du allerede er flink til å få i det passe nok kalorier. Begyn og tren også! :) Det behøver ikke og være flere mils løping hver dag. 2-3 ganger i uken er nok. Sånn som Milfen nevnte ovenfor så er intervalltrening bra greier! Da får du også i gang pulsen og hjertet, åndedrettssystemt og andre viktige kjemiske prosesser i kroppen din bli forbedret!

Gåtur med "snakke-tempo" er også perfekt! Det er i rolig gange kroppen forbrenner fett :)

 

Og en ting. Det at du er 1.70 høy og veier 60 kg. Ikke heng det for fært opp i det! Vekt og høyde er bare tull! Jeg er i underkant av 1.90 og veier 100kg. Er kjempefornøyd med meg selv! :) Verken høyde eller vekt forteller noe som helst om en person spør du meg. Så lenge personen er fornøyd med seg selv, what's the problem? :)

 

Håper du fikk noen tips. Men det virker som om du er på rett vei allerede, aleine! :)

Lenke til kommentar

Er selv 1.83 høy og veide for litt over et år siden 93 kilo.

 

Største forandringen jeg har gjordt er å gå over fra cola til kaffe/té og mye vann.

Spiser for det meste det samme som jeg gjorde før, trener heller ikke noe serlig om dagen men har en jobb hvor jeg beveger meg en del.

Har også gått fra kneip-brød og den slags over på grovt knekkebrød til frokost og lunch. Kveldsmat dropper jeg som regel (aldri vert noen fan av kvelds).

 

I dag veier jeg 67-68 kilo og er i grunn fornøyd med det.

 

Det viktigste du kan gjøre er å kutte ut småsnacksen og brusen. Tenk deg f.eks. cola, 1,5 liter original cola inneholder oppimot 0,5L sukker (cola er rundt 30% sukker).

 

Om du fortsettert slik du nå gjør og passer på å ihvertfall et par timer fysisk aktivitet om dagen(ikke så viktig hva, bare du gjør noe hvor du beveger deg) så tror jeg du vil komme langt :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...