Gå til innhold

Kamptråd - Manchester United vs Tottenham


Latias

United-Spurs  

41 stemmer

  1. 1. Uniteds beste...

    • VDS
      0
    • Rafael
    • Vidic
    • Evans
    • Evra
    • Valencia
      0
    • Scholes
    • Fletcher
    • Giggs
    • Nani
    • Berbatov
    • O'Shea (innbytter)
      0
    • Carrick (innbytter)
      0
    • Macheda (innbytter)
      0
  2. 2. Fornøyd med kampen?

    • Helt klart!
    • Nei, ikke i det hele tatt.
    • Passe
    • Er ikke United-supporter, så hvorfor skal jeg være fornøyd?
    • Vet ikke/så ikke kampen
  3. 3. Beste mål?



Anbefalte innlegg

b_12.png VS b_19.png

 

Premier League

24-04-2010 Kl. 13:45 @ Old Trafford

 

Vises på: canalplussport1k.png

 

Tottenham+Hotspur+v+Manchester+United+-+Premier+League.jpeg

 

 

----------------------------------------------------

 

Denne dagen er det Tottenham som er på besøk i Manchester, og London-klubben har som kjent brukt de siste to ligakampene på å ta svært imponerende seks poeng mot Arsenal og Chelsea. Dette betyr at Harry Redknapps menn i øyeblikket ligger to poeng foran Manchester City i kampen om den viktige 4.plassen som gir mulighet for Champions League-spill neste sesong. United på sin side, har vært svært fornøyde med Spurs' to seneste resultater, men vil likevel gjøre alt for å få spille med Premier Leagues champions-patcher på ermene også neste sesong, og da er tre poeng her nærmest for forutsetning å regne. Med andre ord vil det være gode muligheter for at vi får se to lag som ønsker å gå offensivt ut og spille etter filosofien om at angrep er det beste forsvar.

 

Siden 1962 har disse lagene møtt hverandre 95 ganger, alle turneringer inkludert. I 54 av disse oppgjørene har United gått seirende ut, samtidig som Tottenham har kunnet feire seier ved 19 anledninger. De resterende 22 kampene har endt uavgjort. På Old Trafford blir dette det 50. oppgjøret i samme tidsperiode, og ved hele 38 anledninger har hjemmelaget gått seirende ut av duellen. I tillegg har bortelaget vunnet fem ganger, samt at åtte kamper har endt uavgjort. Dette skulle bety at United i hvert fall har statistikken på sin side. Men fotballen er rund, Spurs er i form og det skal spilles 90 minutter. Alt kan skje!

 

United er kjent for å snu kamper mot Spurs. For flere sesonger tilbake ledet de 3-0 til pause, men United snudde og vant 3-5. I fjor på Old Trafford lå hjemmelaget under 2-0, men etter hvilen scorte man fem mål. Den kampen burde nevnes i verdensklassen når det gjelder snuoperasjoner. Senest tidligere denne sesongen ledet Spurs 1-0, før United snudde og vant 1-3. Derfor må du ikke bli overrasket dersom Spurs tar ledelsen, og United vinner kampen.

 

Det er også viktig å merke seg at Tottenham aldri har vunnet på Old Trafford siden opprettelsen av Premier League i 1992/93-sesongen uavhengig av turnering, og 17-4-0 er statistikken i de rødes favør siden den gang. For å finne forrige gang Tottenham gikk seirende ut av et oppgjør mot United på "the Theatre of Dreams", må vi faktisk helt tilbake til 16. desember 1989, da gjestene kunne juble etter å ha scoret kampens eneste mål.

 

Dommer:

article-1213578-06685ACE000005DC-533_468x278_popup.jpg

 

Andre Marriner. Birmingham-dommeren dømmer United for 3. gang denne sesongen. Han har delt ut tre røde kort på to kamper så langt, hvor to av dem kom i 2-0 tapet mot Liverpool. Sist gang United og Spurs møttes i ligaen, var det nettopp Marriner som var pipeblåser. Da greide han å vise ut Scholes, noe som forteller at United-spillerne burde passe seg på lørdag.

 

MANCHESTER UNITED

 

article-1266863-092CCF1A000005DC-508_468x286.jpg

 

Etter en svak United-periode som inneholdt både Champions League-exit mot Bayern München, nederlag mot gullkonkurrent Chelsea og poengdeling mot Blackburn, var det mye som tydet på at Carling Cup-pokalen ble den eneste nye tingen på Old Traffords velfylte troférom denne sesongen. Men forrige runde ble som kjent Manchester City beseiret med 1-0 på Eastlands i tillegg til at nettopp Tottenham sørget for å gi Chelsea en real dose White Hart Pain med sin 2-1-seier, og plutselig lever gulldrømmen videre i den røde delen av Manchester.

 

Én av grunnene til det er de røde djevlenes solide hjemmestatistikk, som inneholder fjorten seiere, én uavgjort og to tap på Old Trafford denne sesongen. Bare Chelsea er bedre (15-1-1), og Arsenal er like gode til å spille på eget gress. Dermed skal Tottenham få en virkelig utfordring når de på lørdag besøker et av verdens beste stadioner.

 

Se opp for:

Wayne Rooney

Wayne-Rooney-001.jpg

 

Kong Rooney har vært solid denne sesongen, og må helst levere varene i de tre kampene som er igjen. Det er en stor forskjell på United med og uten Rooney, det har vi sett flere ganger denne sesongen. Ikke rart han er ligaens toppscorer.

 

Skadesituasjon:

Owen, Anderson, Welbeck og Brown er alle skadet ut sesongen. Rio Ferdinand sliter med en lyskestrekk han pådro seg i kampen mot Blackburn, og Rooney har heller ikke kommet seg 100 % etter ankelskaden. Rooney burde være klar, Ferdinand er litt mer tvilsom.

 

Mulig lagoppstilling:

 

van der Sar

Neville - Evans - Vidic - Evra

Scholes - Fletcher - Carrick

Valencia - Rooney - Nani

 

 

TOTTENHAM

 

Tottenham-City-Defoe.jpg

 

Tottenham har virkelig imponert den siste tiden, og gått seirende ut av duellene med både Arsenal og Chelsea. Så langt har dette vært bra nok til å innta fjerdeplassen i Premier League, to poeng foran Uniteds byrival i City, som måtte se seg slått med 1-0 hjemme mot de røde djevlene lørdag. Likevel ble både oppgjøret mot de røde og blå fra London spilt på White Hart Lane, hvor Spurs har en høyst respektabel statistikk med 13 seire, to uavgjorte og tre tapte kamper. Men på fremmed gress har klubben bare vunnet seks kamper denne sesongen, i tillegg til å tape og spille uavgjort ved fem anledninger hver.

 

Se opp for:

 

Gareth Bale

1271530578411_128.jpg

 

Gutten hadde spilt flere sesonger i PL, men han hadde aldri vunnet en eneste kamp i ligaen. Det var snakk om å selge han, slik at laget kunne vinne noen kamper i ligaen. Men Spurs beholdt han, og Bale har blitt en viktig spiller andre halvdel av sesongen. Mot Chelsea var han banens beste, og scorte også det praktfulle vinnermålet. Fra sin venstrekant-posisjon hadde han flere solide involveringer, og burde normalt ha stått med 3-4 scoringer pluss et par assists i kampen.

 

Midtbanegiganten og playmaker Luka Modric må også passes på. Får han litt rom, kan han finne på de sykeste ting. Må stoppes!

 

Skadesituasjon:

Lennon, Jenas og Kranjcar regnes alle som tvilsomme. Keeper Cudicini er skadet, men han hadde vel ikke spilt uansett. Ellers er det ikke mange skader for London-laget.

 

Mulig lagoppstilling:

 

Gomes

Kaboul - Bassong - Dawson - Assou-Ekotto

Bentley - Huddlestone - Modric - Bale

Defoe - Pavlyuchenko

 

Tips: 2-1

Endret av Latias
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vinner vi denne så tar vi 9 poeng på de siste 3. Det er jeg ganske sikker på. Da må Chelsea spille minst uavgjort en gang om vi skal vinne ligaen.

 

Gruer meg til lørdag, heldigvis er vi hjemme. På en side så må jo Tottenham være stinn av selvtillit men jeg håper de er fysisk veldig slitne etter en snart endt sesong samt to veldig krevende kamper mot Arsenal og Chelsea.

 

Scorer vi ført vinner vi, men sannsynligvis ikke mer enn med 2 mål vil jeg tro. Scorer spurs først blir det uavgjort eller i beste fall knepen seier.

Lenke til kommentar

Herlig Latias :)

 

Det er litt rart, om vi slår Tottenham får City kanskje CL-plassen grunnet det. Taper vi mister de den. Det siste vil jeg si er en trøstpremie i tilfelle tap.

 

Selv om vi har et godt tak på Tottenham frykter jeg at midtbanen vår svikter slik den har gjort flere ganger denne sesongen. Det er det eneste som kan hindre oss fra å ta tre poeng. Selv om Tottenham har spilt godt mot Chelsea og Arsenal møter de her et mye bedre forsvar som har en stigende formkurve. Jeg tror på 3 poeng.

Lenke til kommentar

Holder en knapp på tottenham på denne kampen her faktisk. De har presert stor de siste 2 kampene.

 

Har defoe en god dag så blir det farlig.

Men alle kjenner tottenham har de en bra dag med masse selvtillit så slår de verdens beste lag, og har de en dårlig dag så taper de mot verdens dårligste lag.

 

Men tottenham er i form nå om dagen. Så tror det blir 0-1

Lenke til kommentar

Håper United spillerene er skikkelig tent foran denne kampen, nå vet dem at det er 1 poeng bak Chelsa, og tror det tenner spillerene ekstra! Tottenham spillte en god kamp på Old Traford i fjor, men vi snudde jo den kampen! Håper på 3 poeng! Selv om det blir tøft.

 

Come on LADS!

Lenke til kommentar

2-2, 3-2 og 4-2 målene der feiret jeg så hardt, fy faen. Var helt vanvittig. Var på Scotsman og løå rundt som aldri før og ga klem til 10-15 ukjente, var helt fantastisk. For en andre omgang, for en innflytelse Tevez hadde etter han kom inn rett etter pause. Var rett og slett fantastisk.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...