Gå til innhold

Trenger litt basisk hjelp med World Of Warcraft


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Alt dette kan bli besvart med et enkelt søk på Google, kan kanskje hjelpe deg litt:

 

1. Quests er alltid den raskeste veien for å levle, du kan jo også kjøpe disse guidene som viser hvilke quester du skal gjøre osv. men det koster jo en liten pengeslant.

 

2 vet ikke

 

3. Jeg brukte Bartender for å fikse litt på Interfacen da jeg synes den var(/er?) ubrukelig. Men igjen, dette spørsmålet kan enkelt besvares med et google søk.

 

4. Det JEG synes var veldig morsomt var å levle med kompiser mens vi snakket over Skype. Anbefaler også å gjøre litt PvP, utrolig gøy og du kan få Gear senere i spillet for de poengene du får.

 

5. Google it.

 

Mvh Xerius987!

Lenke til kommentar

Så jeg kjøpte World Of Warcraft med burning crusade og synest det var gøy, men jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Er lvl 22 Blood Elf Paladin og lurer på noen få ting:

 

1. Hvordan levler jeg raskest? (Hittil har jeg bare grinda Instancer)

2. Hva burde jeg gå for i gear? (hvilke ting burde jeg konsentrere meg om? Stam? Str? etc.)

3. Hvilke AddOns burde jeg ha? (Har QuestHelper)

4. Hva er det morsomte å gjøre? Har ikke lyst å spille meg til lvl 80 (eller uten WotLk, 70)og oppdage at jeg har gått glipp av det morsomste.

5. Hvilke Proffesions burde jeg gå for?

 

Vet du hva RAF (Recruit-A-Friend) er? Hvis ikke så forklarer jeg med glede.

Den måten man lvler raskest på er å gå instancer, evt. med instance-quest. Her får du jo gear i tillegg, så instancer er absolutt smart.

Du trenger ikke QuestHelper idag, siden Blizzard har lage en innebygd QH. I tillegg tar QH en del memory, som kan føre til fps-lag hvis du har en svakere PC. Jeg anbefaler Recount (damage meter), atlasloot (slik at du kan se instance maps og hva de forskjellige bossene dropper), healbot (gjør healing svært mye lettere)og pallypower siden du er paladin. (denne er mer hjelpsom i høyere lvler, hvor du raider og trenger å vite hvilke buffs raidet ditt har etc.)

Det morsomste er å spille sammen med andre, gjerne på LAN, med voice chat, eller bare vha. in game chat. Anbefaler dette på det høyeste.

Professions er helt opp til deg selv, siden du er paladin er det forsåvidt unødvendig med Leatherworking og Tailoring. Ville gjerne gått for mining+jewelcrafting, mining+blacksmithing, mining+enchanting eller herbalism+alchemy.

 

Recruit a friend går ut på at en person inviterer/rekrutterer en annen person. Denne andre personen får da en gratis 10day-trial. Når de to personene spiller sammen (i group) får de 3x xp (trippel xp) for alle quest og alle npc-kills. Dette gjør at det tar ca. en uke å lvle til lvl 60:)Den som har blitt recruitet kan også "grante" (gi gratis lvler) til en av vennens characters.

 

Synd at du allerede har laget en account, for jeg skulle mer enn gjerne recruitet deg:)

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

1. Hvordan levler jeg raskest? (Hittil har jeg bare grinda Instancer)

Du levler nok raskest hvis du speccer Protection eller Holy og går veldig mange Instancer. Spiller selv en Warrior nå som er 50 etter tre dager. Har spilt en del da. Også kan jeg anbefale RAF som posten over.

2. Hva burde jeg gå for i gear? (hvilke ting burde jeg konsentrere meg om? Stam? Str? etc.)

Retri: Full Strength og Attackpower. Stamina er ikke noe vits under levlingen. (Selvfølgelig hvis valget er mellom 1 Str, og 19 Sta går du for Sta!)

Protection: Stamina og Strength og også Defence hvis du får tak idet ;) Ikke noe å bry seg så mye om før 70+ uannset ;) Agility funker også her!

Holy: Intellect, MP5 går greit samme med Spirit.

3. Hvilke AddOns burde jeg ha? (Har QuestHelper)

Bruker selv ikke så mange AddOns under levlingen utenom Dominos og X-perl. Du kan jo gå på Curse.com for å skjekke ut Paladin, UI og Leveling seksjonene.

4. Hva er det morsomte å gjøre? Har ikke lyst å spille meg til lvl 80 (eller uten WotLk,70)og oppdage at jeg har gått glipp av det morsomste.

Det jeg liker er egentlig å chatte med irl venner over Skype eller in-game. Det er også litt kos å møte nye folk ;) Exploring er også ganske gøyt i korte løp :D

5. Hvilke Proffesions burde jeg gå for?

Skinning og Herbalism / Mining - Lette å skille, tjener bra med penger og koster [nesten] ikke noe i det hele tatt

Endret av Jooose
Lenke til kommentar

Kan hjelpe deg med 6 ord: Brekk CD'n, avinstaller og brenn restene

 

 

 

 

(En kompis gikk fra 4/5 i snitt til 2...)

 

Kompis gikk fra 5 i snitt til 3 etter moren hans flyttet vekk. Mødre burde kastes og brennes.

 

Den var EPIC forøvrig:P

Men til dels enig med begge. Idiotisk post da folk selv velger hva de skal spille, men allikavel noe sant i det.

WoW (hvis man blir hekta) kan 'ødelegge liv' faktisk.

Men for all del , det er ufattelig morro:)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...