Gå til innhold

BK: Blå Isprinsesse


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Takker og bukker Trondster. Referansen er neppe bevisst fra min side, men Mora kjenner jeg, og uansett bukker jeg i sensorstøvet.

 

Du har rett fcuk_it, underlaget er uskarpt. Pga av at en stein var i veien for stativet, kom jeg ikke nærmere enn på 200mm hold. Så dybdeskarpheta er ikke all verden. Hun er beskåret litt nede etterpå for å kvitte meg med det meste av det uskarpe underlaget. (Objektivet er forresten en 18-250, og det er langt fra skarpt i kanten på 200mm. Så skarpheta er en illusjon, delvis skapt av refleksjonene fra motlyset, delvis av raus bruk av Clarity).

 

Ellers opplevde jeg henne som ensom der hun satt og mediterte. Det ønska jeg og understreke ved å gi henne et stort rom og stirre inn i. Derfor trangt til venstre. Iom. at hun er såpass lett, føler jeg at bildet tåler uballansen som dette gir. Men dette er ikke etter regelboka, så jeg ser poenget ditt.

Lenke til kommentar

H.E.R.L.I.G.

 

Rett og slett et utrolig vakkert motiv som kanskje svært få hadde sett. Og utførelsen er veldig bra , savner lite eller ingenting på det tekniske, jeg.

 

Elsker fargetonene, ikke minst elsker jeg bruk av clarity (effektivt) og jeg ser ikke bunnen som noe problem for andre enn oss pirkere som streber det perfekte.

Deilig diffus bakgrunn... Vet ikke hvor mye jeg må fortsette med skryten før du tar helt av, men skal prøve å stoppe snart. Bare først si;

Tror du kunne solgt endel eksemplarer av dette!

 

Sånn :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...