CypheroN Skrevet 13. april 2010 Del Skrevet 13. april 2010 Jeg prøvde nettopp dette, og jeg fikk det ikke helt til. Er oppskriften helt sann, eller tull? Den vokste i koppen, men det var kun deig på øverst; under topplaget var det bare flytende. Jeg tok også lenger tid enn det som sto for å forsikre meg… Tok jeg for mye melk? Lenke til kommentar
Sk!ppy Skrevet 13. april 2010 Del Skrevet 13. april 2010 Trøst det med at jeg faila jeg og, den tøyt opp av koppen, og det ble en ganske fast masse, som ikke smakte særlig godt. Lenke til kommentar
Lightningwolf Skrevet 13. april 2010 Del Skrevet 13. april 2010 Prøvde noe lignende bare med sjokoladekake, det også smakte helt forjævlig. Tror ikke microen er det beste stedet å steke det der. Lenke til kommentar
the_last_nick_left Skrevet 13. april 2010 Del Skrevet 13. april 2010 På bildet i oppskriften er den altfor mye stekt til å kalles en brownie.. Poenget med en brownie er at den skal være stekt utenpå og ikke helt ferdig i midten. I og med at mikrobølgeovner varmer fra innerst til ytterst er det umulig å få til en riktig stekt brownie i mikrobølgeovnen. Lenke til kommentar
Jørgen Sørheim Skrevet 13. april 2010 Del Skrevet 13. april 2010 Brownie, nei. En tvilsom, svampete kakeaktig masse som kan smake ok om du dynker den med sjokoladesaus.. ja. Har laget en sånn to ganger, det gikk helt greit, men smakte ikke noe særlig. Lenke til kommentar
CypheroN Skrevet 14. april 2010 Forfatter Del Skrevet 14. april 2010 Ja, det ble definitivt ingen brownie, selv om bildet sier det. Lenke til kommentar
Cie Skrevet 15. april 2010 Del Skrevet 15. april 2010 Hvorvidt det kan kalles brownie eller ikke er ikke så nøye så lenge selve "kaka" smaker dritt uansett... En meget skuffende opplevelse når man er snopesjuk! Lenke til kommentar
Gavekort Skrevet 15. april 2010 Del Skrevet 15. april 2010 Tilsett mindre bakepulver, det tror jeg vil ha en positiv effekt. Lenke til kommentar
CypheroN Skrevet 15. april 2010 Forfatter Del Skrevet 15. april 2010 Er det ikke bakepulveret som gjør at den vokser i koppen? Lenke til kommentar
Gavekort Skrevet 15. april 2010 Del Skrevet 15. april 2010 Jo. Regner med at den blir mindre fluffy og mer brownies-aktig om den ikke vokser så mye. Lenke til kommentar
hokuspokus111 Skrevet 15. april 2010 Del Skrevet 15. april 2010 Haha, lagde en nå, ble en geleklump :!: Gikk ikke å ta skjea igjennom en gang. Lenke til kommentar
hokuspokus111 Skrevet 15. april 2010 Del Skrevet 15. april 2010 Lagde en til nå uten egg, den var faktisk helt grei : ) Lenke til kommentar
uruvon Skrevet 15. april 2010 Del Skrevet 15. april 2010 I oppskriften står det cake flour. Et Google-søk på "cake flour" gav meg det inntrykket at cake flour er finere malt enn vanlig hvitt hvetemel (ihvertfall det som i USA regnes som vanlig hvitt hvetemel), og hele behandlingen av melet er slik at det produserer lite gluten, for å gi en lettere kake. hvis jeg forstod riktig de sidene jeg va innom, kan ikke cake flour brukes i brødoppskrifter i det hele tatt, og i andre oppskrifter regner en visst generelt at en trenger 10-15% mer cake flour enn hvitt hvetemel for omtrent tilsvarende resultat. Lenke til kommentar
Pubé Skrevet 5. mai 2010 Del Skrevet 5. mai 2010 Denne ble mere vellykket enn sist, uten ogg, melis isteden for sukker og litt mere melange Lenke til kommentar
Pubé Skrevet 5. mai 2010 Del Skrevet 5. mai 2010 (endret) ops feil tråd Endret 5. mai 2010 av Zoro Sama Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå