Gå til innhold

Brownies på tre minutter


Anbefalte innlegg

Jeg prøvde nettopp dette, og jeg fikk det ikke helt til. Er oppskriften helt sann, eller tull? Den vokste i koppen, men det var kun deig på øverst; under topplaget var det bare flytende. Jeg tok også lenger tid enn det som sto for å forsikre meg…

 

Tok jeg for mye melk?

 

465233minutebrownies.jpg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

I oppskriften står det cake flour. Et Google-søk på "cake flour" gav meg det inntrykket at cake flour er finere malt enn vanlig hvitt hvetemel (ihvertfall det som i USA regnes som vanlig hvitt hvetemel), og hele behandlingen av melet er slik at det produserer lite gluten, for å gi en lettere kake. hvis jeg forstod riktig de sidene jeg va innom, kan ikke cake flour brukes i brødoppskrifter i det hele tatt, og i andre oppskrifter regner en visst generelt at en trenger 10-15% mer cake flour enn hvitt hvetemel for omtrent tilsvarende resultat.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...