Gå til innhold

Den store Minecraft tråden! (Servere i førstepost, support i egne tråder!)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvilken type er det du har? Dimensjoner?

Tårn som går fra topp til bunn, husker ikke helt dimensjoner sånn ellers. Enkle tips er å sørge for at du befinner deg (der items ender opp) 16 blokker fra der mobs skal spawne, og pass på at du lyser opp områder rundt. Da tvinges mobs til å spawne i tårnet.

 

 

 

mobtrap2.png

 

 

 

Dette er altså i bunnen av tårnet. Mobs faller ned i hjørnene og blir drept av lavaen (de svære lavatårnene er bare til pynt). Videre fraktes alle items til midten av rommet og i en kanal vekk fra ytterveggen av tårnet.

Lenke til kommentar

når vi snakker om redstone; er det noen som liker å lage avanserte kretser med det? Hadde vært morro å bygge sammen med noen!

 

Pleier som regel å bygge avanserte låser til dører, og har i tillegg bygget en liten, men avansert, 3-veis jernbanestasjon. Så et samarbeid om noe stort hadde vært en spennende utfordring, det ;)

Lenke til kommentar

Den rekker mest sansynelighvis ikke lengere. Tror den går 15 blokker bortover eller noe i den duren. Du må lage en forlenger.

Hvordan gjør jeg det?

 

Blir lettere om du leter litt på youtube en at jeg prøver å forklare det. Er en stundt siden jeg har holdt på med redstone, men tror det er det repeater blokker er til.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...