Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Har ikke hørt noe på tre dager fra gutt jeg dater


Gjest cruz

Anbefalte innlegg

Dater en gutt. Vi har det kjempekoselig sammen. Han sender koselige meldinger, men han er ikke den ivrigste meldingsskriveren.. Likevel-han skriver like ofte,om ikke kanskje oftere til meg enn motsatt. "forholdet" vårt er jeg spent på. Han er nok litt usikker, selv om han betrygger meg med at han liker meg veldig godt. Vi har bare møttes 5 ganger, og han vil ta det rolig, og bli ordentlig kjent sier han. Det vil jeg også selvfølgelig, men da han ikke er av den mest åpne typen føler jeg at jeg har "mast" på han om dette. Men det er sikkert min egen følelse av saken, men likevel vil jeg ikke ta for mye initiativ.eller jeg er hvertfall påpasselig med dette.. Han vet garantert at jeg liker han.det har jeg vist tilstrekkelig ganger. Nå er han i spania med et sportslag han er med i. Tingen er det at jeg ikke har fått melding av han på 3 dager.. (hele tiden han har vært der nede). enten så har han skrevet men ikke brukt retningsnummeret, eller så har han bare ikke sendt fordi han ikke vil. Det har skjedd før at det har gått mange dager før han har skrevet til meg(altså at han har startet en samtale først).men når han skriver er det alltid koselig. Jeg kunne selfølgelig startet samtalen først jeg nå og skrevet en mld til han, men er så redd for at hvis jeg skriver, så svarer han kanskje med å skrive uten retningsnummeret,også får jeg aldri svar..også blir alt bare et mareritt. Skal jeg vente til han er tilbake i norge på ons/tors (hvis jeg ikke har hørt noe da). Da kan jeg jo nevne isåfall at jeg ikke har hørt noe fra hele turen hans i en litt spøkefull tone.. Eller skal jeg faktisk skrive nå? Syns bare det er så dumt å tenke på hvis han har skrevet til meg og jeg ikke har svart fordi jeg aldri fikk den mld. Eller BØR han faktisk tenke på dette med retningsnr selv, og at det kanskje bare er sundt for han å "tvile" litt på meg hvis thats the case?? Jeg liker han som dere skjønner VEEELDIG godt!!..på forhånd takk for svar!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kan jo hende han er redd for at det skal bli litt mange meldinger og det blir fort dyrt. Har opplevd det selv ;)

Men du kan jo prøve å starte en samtale selv, bare minn han på i meldingen at han må bruke rettningsnummeret (+47).

Men siden han snart kommer hjem går det jo å vente og så spør ham rolig hvorfor han aldri sendte deg melding.

Så kan det jo også være slik at han har det så gøy, eller sliter seg så mye ut hver dag at han glømmer/ikke orker å snakke med deg. Det er riktig nok en dårlig unskyldning, men kan være slik saken er.

Det med at han ikke er så åpen kan ha noe med hvor åpen du er også. Ofte blir man påvirket av hvor åpen motparten er. Men visst du er veldig åpen mot ham kan det hende han har opplevd det å åpne seg for mye til noen for fort og er dermed litt vell forsiktig nå. (Der er jeg egentlig litt nå :p)

Lenke til kommentar

Hei!

 

Siden du poster som gjest har jeg ingen mulighet til å sende deg en privat melding, så jeg ser meg nødt til å legge igjen denne beskjeden her i tråden.

 

Jeg redigerte tittelen på dette emnet da den brøt med tre-ords-regelen, og ikke beskrev spesielt godt hva tråden gikk ut på. Hvis du føler den nye ikke passer, oppretter du en bruker og sender meg en privat melding eller epost, så skal jeg forandre den igjen. Du kan lese mer om de aktuelle retningslinjene her.

 

Dette innlegget skal ikke kommenteres.

 

 

Med vennlig hilsen,

Runar

Lenke til kommentar

Jeg vet det. Men om han venter med å svare, som jo er like sannsynlig så er samme problemstillingen der igjen:P .. Spm mitt er om det er veldig dumt av meg hvis jeg venter med å skrive til han til han er tilbake i Norge(HVIS jeg ikke hører noe). Syns jo som sagt det er synd hvis han har skrevet til meg.. men samtidig er det jo ikke så lett for meg som ikke har fått den eventuellemeldingen.. Skriver jeg da til han så får vi uansett løst opp i misforståelsene.. Og spm 2: burde han ikke tenke på retningsnummeret selv hvis han ikke får svar fra meg. Som sagt så VET han at jeg er interessert:)Men det er trist at vi ikke har hatt noe kontakt på så lenge syns jeg..:(

Lenke til kommentar

Veit ikke hvor gammel du/dere er. Men om jeg var 'han' i denne saken, ville jeg satt pris på kanskje en MMS fremfor en SMS. Da ville hvertfall jeg tatt hintet til 'henne'. Men ved å sende han en melding tar han ikke tungt. Du kan jo også sende han en melding noe som dette "Hei, savner deg. Har ikke hørt noe fra deg mens du er i spania, bla bla, har du husker +47 om du har sendt melding?"

Lenke til kommentar

Ja kunne skrevet at han måtte huske retningsnummer, men føler kanskje det blir litt "intenst". Hvis han har deet gøy og ikke kan skrive til meg av den grunn er det teit.. men uansett, det er hans tur til å starte meldingstråden (jeg skrev først til han kvelden før han reiste, og vi pleier å starte annenhver gang).Kunne alltids skrevet først nå som sagt-men venter gjerne hvis dere mener at det ikke kan utløse noen "krise" i forhold til oss to. Hva mener dere? For han er kanskje ikke meldingene så viktig.. Tross alt så VET han nok at jeg tenker på han MASSE. for min del er meldignene så viktig for jeg trenger bekreftelsen på at han tenker på meg.. Og det har han også gjort! men ikke nå:( Jaja..vet ikke hva jeg skal gjøre! Og er det VELDIG rart å ikke høre fra gutten man liker på 3 dager når vi dater.? jeg har ikke datet på lenge da jeg for ikke SÅÅ lenge siden ble singel, så jeg er kanskje "dum" i dette gamet!:p Det at han ikke er så åpen har jeg blitt "advart" av venner om.. så det er nok litt slik han er. Men det gjør det jo litt vanskelig av og til, og kanskje jeg til og med blir mer usikker enn det jeg trenger..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...