Gå til innhold

Bifftråden - Diskuter ALT om biff (Les førstepost)


Liker du biff?  

192 stemmer

  1. 1. Liker du biff?

    • Ja det er favorittretten min
      189
    • Nei
      1
    • Har ikke smakt
      2


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Biff skal langtidsstekes, hel selvsagt, på 70-80 grader - fremt il kjernetemperaturen er 65-68 grader. Da skal den tas ut for å hvile i ca 30 minutter. Biffen skal være blodig og helst si: "Mø!" når du stikker gaffelen i den.

 

Man må selvsagt lage en god saus til, aller helst av nedkokt rødvin, med løk, gulrøtter, selleri og friske urter og ordentlig hjemmelaget kjøttkraft.

Lenke til kommentar

Biff skal langtidsstekes, hel selvsagt, på 70-80 grader - fremt il kjernetemperaturen er 65-68 grader. Da skal den tas ut for å hvile i ca 30 minutter. Biffen skal være blodig og helst si: "Mø!" når du stikker gaffelen i den.

 

Man må selvsagt lage en god saus til, aller helst av nedkokt rødvin, med løk, gulrøtter, selleri og friske urter og ordentlig hjemmelaget kjøttkraft.

 

Beste hittil.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...