Gå til innhold

Bifftråden - Diskuter ALT om biff (Les førstepost)


Liker du biff?  

192 stemmer

  1. 1. Liker du biff?

    • Ja det er favorittretten min
      189
    • Nei
      1
    • Har ikke smakt
      2


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

De lå på youtube, men ble fjernet.. :thumbdown: Men det er mulig å laste ned..

 

Ulempen med In search of perfection-programmene er at de legger veldig opp til at du skal kjøpe boken også, de sier ikke mengdene nøyaktig i episodene.. Har ikke prøvd biffen hans, men prøvde spaghetti bolognese og den var ok, men ikke fantastisk..

Når serien gikk på TV ble oppskriftene lagt ut på nett, men det ser ut som om de er fjernet nå. Biff-oppskrifta klarer du nok uansett å fange opp fra skjermen, det er hovedsaklig teknikk. Kanskje bortsett fra salaten, men det er jo bare tilbehør.

Lenke til kommentar

Studien av de kjemiske og fysiske reaksjonene som oppstår når man lager mat og å bruke denne kunnskapen. Altså en vitenskaplig tilnærming til matlaging. Dette resulterer ofte i å vakumpakke mat og koke den på eksakte tempraturer i et par timer eller steke biff i komfyren i et døgn, eller grave et høl på parkeringsplassen for å steke kylling.

Lenke til kommentar

Nå er det kanskje mer riktig å kalle praktisk molekylær gastronomi for kulinarisk alkymi eller noe slikt, men det er flisespikkeri. Uansett, med riktig utstyr er det ikke vanskelig å bruke enkelte av teknikkene, om ikke til hverdags, så ihvertfall et par ganger i uken.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...