Gå til innhold

Kamptråd - El Clásico: Real Madrid - Barcelona


Latias

Anbefalte innlegg

b_26303.png Real Madrid VS BARCELONA b_26300.png

 

Primera Division/La Liga

10-04-2010 Kl. 22:00 @ Santiago Bernabéu, Madrid

 

Vises på: canalplussport1k.png

 

real_barcelona_1611858c.jpg

 

----------------------------------------------------

 

 

Sjelden har så mye stått på spill foran et Clásico. Etter to sterke sesonger fra de to titanene, er det nesten dødt løp i kampen om ligagullet. Begge lag står med 77 poeng foran gigantoppgjøret.

 

Selv om kampen i og for seg ikke er avgjørende på papiret, er det liten tvil om at vinneren har en stor fordel resten av sesongen. Vinneren vil også få en luke på tre poeng, og ser man på hvordan lagene har prestert den siste tiden, er tre poeng mye når det kommer til Real Madrid og Barcelona. Man kan derfor i praksis si at vinneren av kampen sannsynligvis også vil vinne La Liga.

 

Dette blir det tolvte oppgjøret mellom gigantene dette årtusenet (Champions League i 2002 inkludert), og ser vi på statistikken de siste ti årene, har Real Madrid et knepent overtak på hjemmebane. Fasiten viser 5-3-3 til Madrid og 22-18 i målforskjell. Totalt de siste ti årene har Madrid et ørlite overtak med 8-8-7 totalt. Målforskjellen er 34-34. Det skal dog nevnes at Barcelona har tre strake seire mot Madrid. Sist gang lagene møttes i Madrid, vant Barca hele 2-6.

 

Disse oppgjørene lever sitt eget liv, så det er vanskelig å spå et resultat. Skal man se på formtabellen, finner man to lag i meget solid form. Mitt tips er: 1-2 fordel Barca.

 

REAL MADRID

 

Real+Madrid+v+Athletic+Bilbao+La+Liga+BUyd8t6LWfIl.jpg

 

Hjemmelaget har skader på flere nøkkelspillere. Pepe skadet seg stygt mot Valencia og rekker knapt VM til sommeren, og både Kaka, Benzema og Lassana Diarra har vært ute en stund. Sistnevnte av både fysiske og tekniske årsaker. Når i tillegg Pepes erstatter, Garay, pådrar seg skade to kamper før El Clásico, vil dette med sikkerhet svekke det kollektive bak hos hovedstadsklubben.

 

Real Madrid er med andre ord ikke 100 % rustet til kamp mot det som utvilsomt er verdens beste klubblag for tiden. Ramos og Xabi Alonso er forøvrig tilbake etter karantene mot Racing. Det store spørsmålet angående Madrids skader gjelder Kaka og Benzema. Det ventes at begge får litt spilletid mot Barcelona.

 

Casillas

Arbeloa - Albiol - Ramos - Marcelo

Diarra - Alonso - Gago, Vaart

Ronaldo - Higuaín

 

BARCELONA

 

Zlatan_Ibrahimovic_769609i.jpg

 

Barcelona på sin side sliter også med en del skader. Iniesta har slitt litt med skader og form i år, men meldes klar til lørdagens oppgjør. Videre er Abidal på vei tilbake fra et lengre skadeopphold. Om Guardiola tar sjansen på franskmannen gjenstår å se. Ellers var Arsenal-kampen et rimelig greit bevis på at Barcelona ikke akkurat sliter om dagen, og i hvert fall ikke i storkamper. Xavi, Keita og Pique er alle tvilsomme til kampen, men burde greie å rekke den. Ibrahimovic er litt mer skadet, og det er ikke sikkert han blir å sees på banen.

 

Valdes

Alves - Pique - Puyol - Maxwell

Iniesta - Busquets - Xavi

Messi - Henry - Pedro

 

 

Endret av Latias
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vanvittig bra kamptråd Latias, jeg er imponert! Vet igrunn ikke hvem jeg heier på. Unner Xabi et ligagull, men resten av Real liker jeg ikke. Barca har mange gode, sympatiske spillere, Xavi og Iniesta må man jo elske. Satser på U og en vanvittig spennende serieinnspurt :)

 

Liker du ikke Real, siden du skriver det med "usynlig" hvit skrift? :p

Endret av Bolaños
Lenke til kommentar

Mistenker at de ikke kommer til å stille med Busquets, Iniesta OG Xavi. Busquets er intet anker, og for at Xavi/Iniesta/Busquets og backene skal få kunne ta på seg de offensive oppgavene de gjør, så tror jeg de kommer til å enten benke Busquets, evt. Iniesta eller Xavi om en av dem er skadet.

 

Blir en spennende kamp.

Lenke til kommentar

Bra kamptråd :) Men hvor har du fått lagoppstillinga til Real Madrid fra? Vi spiller ikke 4-4-2 :p Tror og håper ikke at Granero starter. Gago har vært nokså god de to siste kampene så vil heller se at han danner en trio med Xabi og Lass/VDV/Guti på midten.

Marca melder denne oppstillinga til Los Blancos:

Casillas

Ramos-Albiol-Garay-Arbeloa

Gago-Alonso

Ronaldo-VdV-Marcelo

Higuain

 

 

Håper selv på noe lignende. Lass er rusten, så det er nok lurt at han starter på benken. Benzema og Guti kan komme inn som joker og bokseåpner.

Higuain, Ronaldo og Messi putter minst et mål hver.

Endret av ΣΙΝΔΡΕ
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...