Joffii Skrevet 9. april 2010 Del Skrevet 9. april 2010 Skal lage en god middag imorra, og det blir da svin indrefilet med bak potet. Har sett rundt på nett og ser at de fleste oppskrifter steker indrefileeten hel, men min er delt opp i 3. Så lurer egentlig bare på hvordan jeg best kan tilberede mine 3 svine indrefileet biter ? Tar også imot tips til tilbehør, planen er bakt potet, med mais og smør, og en fløtesaus. Noe annet jeg burde evt ikke burde ha ? Lenke til kommentar
Jørgen Sørheim Skrevet 9. april 2010 Del Skrevet 9. april 2010 Glovarm panne, olje, svi av stykkene på alle kanter, putt dem i ovn med steketermometer i den tykkeste biten, ta dem ut når kjernetemperaturen når 65 grader. Tilbehøret høres skrekkelig kjedelig ut, men man blir vel mett. Lenke til kommentar
Ms Opel Skrevet 16. april 2010 Del Skrevet 16. april 2010 Hva er ditt forslag til tilbehør psilocybe? Lenke til kommentar
toazty Skrevet 16. april 2010 Del Skrevet 16. april 2010 hadde gjort som han i post 2 sa om kjøttet. kan også surre rundt bacon\spekeskinke\serrano\parmaskinke rundt stykkene. bare fest dem bed en tannpirker ( uten smak av menthol ) hadde nok plukka ut noen grønnsaker som du liker, kanskje paprika, løk , sukkererter og en type sopp. stekt disse i varm panne i 2 min med salt og pepper. bernais saus med en stor skje tomatpure i. og bakt potet er jo greit det, med mais og rømme og krydder\urtesmør.. Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 16. april 2010 Del Skrevet 16. april 2010 Personlig så foretrekker jeg å servere det med litt smørstekt sopp. Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 17. april 2010 Del Skrevet 17. april 2010 (endret) Lag en slags ratatouille? Du kan ha det som eneste tilbehør men om du vil ha poteter så er nypoteter helt knall på denne tiden av året. Endret 17. april 2010 av ahpadt Lenke til kommentar
Jørgen Sørheim Skrevet 17. april 2010 Del Skrevet 17. april 2010 Hva er ditt forslag til tilbehør psilocybe? Ertepuré med en god klatt smør, en lun salat av finstrimlet rødkål, bringebær og eple, nøttesmør, ovnsbakte potetbåter med litt finhakket salvie. Lenke til kommentar
insolvent Skrevet 17. april 2010 Del Skrevet 17. april 2010 Del den i skiver (ca. 1 cm. bredde) og stek disse i stekepanne. Når de er ferdigstekt, ha i 1 eller 2 bokser rømme. Smak til med salt og pepper, server med chips og salat. Nyyyydelig og lett å lage! Er du glad i hvitløk, så kan du bruke det også +evt. andre krydder. Enkelt og godt bare med salt og pepper også. En favoritt hos meg og barna. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå