Gå til innhold

Kamptråd - Blackburn vs Manchester United


Latias

Anbefalte innlegg

b_22.png VS b_12.png

 

Premier League

11-04-2010 Kl. 14:30 @ Ewood Park

 

Vises på: canalplussport1k.png

 

article-1224442-07091B8F000005DC-594_468x293.jpg

 

----------------------------------------------------

 

På søndag er det klart for et lokaloppgjør da Blackburn tar i mot United på Ewood Park. United har hatt relativt god kontroll på sine rivaler fra Lancashire, de røde har vunnet de fire siste møtene. Med seier vil United ta tilbake tabelltoppen, fordi Chelsea spiller FAC-semifinale mot Villa denne helga.

 

Dommer:

r512400_2780146.jpg

 

Peter Walton. Dømmer United for fjerde gang denne sesongen i Premier League, alle fire kampene har blitt spilt på bortebane. I seierne mot West Ham og Wolverhampton, samt 1-1 kampen mot Aston Villa. I sistnevnte kamp greide han også å vise ut Nani. Mot Wolves i ligacupen sendte han Fabio i dusjen, så herr Walton har en vane av å dra fram det røde kortet når han møter United-spillere.

 

 

BLACKBURN ROVERS FC (Blackburn-delen er skrevet av

Chef Samebror)

 

0,,10303~7544584,00.jpg

 

Hittil i årets sesong ligger Blackburn på en fullt fortjent 11. plass, men jeg mener at vi burde ta 9. plass og komme foran lag som Birmingham og Stoke som har hatt sine perioder denne sesongen allerede. Bortestatistikken er ikke den beste med kun to trepoengere, henholdsvis viktige kamper for oss fans siden de to var mot Bolton og Burnley. Hjemme har vi en langt bedre statistikk der bare to lag har stukket av med tre poeng, og vi har tatt tre poeng i hele ni kamper hjemme denne sesongen.

 

Vår største svakhet er at vi ikke har noen typisk målscorer. Spissen som har scoret mest er Jason Roberts med fire mål, noe som ikke er veldig mye fordelt på en nesten ferdigspilt sesong. Men vår klart beste spiller denne sesongen David Dunn, har scoret hele åtte mål. Vi er i god form for tida med to seiere og to uavgjort de siste fire kampene, der en av uavgjortresultatene var mot Chelsea hjemme på Ewood Park.

 

Hjemmeformen er også solid. På de seks siste kampene har det blitt 16 poeng, eneste kampen laget ikke vant var mot Chelsea (som nevnt over). Til slutt vil jeg ønske dere United-fans lykke til på søndag, for det vil dere trenge.

 

Se opp for:

Martin Olsson

0,,10303~6830582,00.jpg

 

Martin Olsson er en svensk vingback/vingback på 21 år. Svensken har vært i klubben siden 2007, og fikk sitt gjennombrudd vinteren 09/10. Vår svenske venstreback/ving har visst seg positivt denne vinteren, og er en avgjørende spiller. Denne mannen vil gjøre alt for at Rovers skal vinne, dette så vi i kampen mot Burnley. Han står med ett mål denne sesongen, den kom i ligacupen.

 

Skadesituasjon:

For tiden er det bare Robbo (Paul Robinson) og Yildiray Basturk som er ute med skader.

 

Mulig lagoppstilling:

 

Brown

Salgado - Samba - Jones - Givet

Diouf - Nzonzi - Gamst Pedersen - Olsson

Dunn - Kalinic

 

http://www.youtube.com/watch?v=SLCO86NiEHc

 

 

MANCHESTER UNITED

 

gibson_682x400_1020795a.jpg

 

Til tross for at det ble en 3-2 seier mot Bayern, ble laget slått ut sammenlagt på bortemålsregelen. Dette var første gang på fire år at United ikke kom til semifinalen, noe som garantert kom som en skuffelse etter den fine førsteomgangen. For United-supporterne har den siste drøye uka vært et mareritt. Som om det ikke var nok med å bli utslått i Champions League, måtte laget også gi fra seg ledelsen de hadde i serien. Nå er det kun ligaen United kan vinne, og det kommer til å satses hardt på det. Med fire av de siste fem kampene i Lancashire-området, vil det ikke bli mye reising for de røde. Det kan være en viktig faktor når vi er i sluttfasen av en lang sesong.

 

Se opp for:

Luís Nani

Nani.jpeg

 

På starten av sesongen hadde alle høye forventninger til han, fordi han skulle ta over for sin landsmann Ronaldo. Etter en frisk start hvor det i tillegg ble scoring mot Chelsea i CS, stoppet det opp for han. Skader kombinert med dårlig form gjorde at Nani ikke var til å se på banen i flere måneder. I janaur løsnet det for han, han senket blant annet Arsenal på egenhånd. Det ble flere gode kamper på rad, og var delaktig i flere av seirene. Etter å ha blitt vist ut mot Aston Villa, var han utestengt i tre kamper og mistet mye av den gode formen. De siste ukene har han igjen funnet formen, og han leverte en solid kamp i 3-2 seieren over Bayern hvor han noterte seg for to knallgode scoringer. Dersom United skal ta sin fjerde strake tittel, må Nani spille godt de neste kampene også.

 

Skadesituasjon:

Owen, Anderson, Brown og Welbeck har vært skadet i lang tid nå. Owen Hargreaves er tilbake fra skade, det samme er O'Shea som ble byttet inn mot Bayern på onsdag. Rooney er klar, til tross for at han kjente skaden sin flere ganger under møtet med tyskerne.

 

Mulig lagoppstilling:

 

van der Sar

Neville - Ferdinand - Vidic - Evra

Valencia - Carrick - Fletcher - Nani

Berbatov - Macheda

 

 

Tips: 1-2

Endret av Latias
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vi satser hardt på CL og det har følger

 

Jepp, var det som var poenget mitt. Får vi samme effekten mot Blackburn mon tro?

 

Bortekamper etter CL-kamp ser forsåvidt ennå mørkere ut:

 

CSKA Moskva (B) 1-0 | Liverpool (B) 0-2

CSKA Moskva (H) 3-3 | Chelsea (B) 0-1

AC Milan (B) 3-2 | Everton (B) 1-3

Bayern M. (H) 3-2 | Blackburn (B) ???

 

1-6 og 0-0-3, riktignok mot motstand som er noget bedre enn Blackburn, men fortsatt verdt å merke seg.

Endret av PSV
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...