Kakko Skrevet 8. april 2010 Del Skrevet 8. april 2010 (endret) *snipp Endret 28. august 2012 av Kakko Lenke til kommentar
Axl91 Skrevet 5. juni 2010 Del Skrevet 5. juni 2010 (endret) Ville startet med å lage en forretningsplan, få ting på papiret før du setter igang. http://www.innovasjonnorge.no/Satsinger/Ny-ide-eller-starte-bedrift/Relevante-ressurser/Nyttige-tips-om-kommersialisering/Forretningsplan/ Her er en link, skjønner ikke hvorfor hyperlinken ikke funker, så du må desverre kopiere. Men hvis du har en del startkapital, så har jeg en god ide. Var i amsterdam på noe som het burgerbar. Nei, jeg var ikke høy, men likevel var det den beste burgeren jeg har smakt! De hadde alt fra ytrefile av svin til entrecote av kobe kjøtt. Du så de kverna kjøtt stykket der og da. Jeg vet folk ville kjøpt dette, spesielt hvis du tenkte å starte opp i oslo. Eksempel fra et bakeri i oslo, de skjønte at folk likte egget på skolebrødene, de hadde 3 gangers så mye egg på et skole brød enn det som var vanlig, og de solgte som hakka møkk til 28 kr stykket. Husker ikke hva det bakeriet het igjen, men var ingen kjede. Edit: linken ble forkorta av seg selv, greit nok:) Endret 5. juni 2010 av Axl91 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå