Gå til innhold

Hvordan gå frem for å starte gatekjøkken?


Anbefalte innlegg

  • 1 måned senere...
Videoannonse
Annonse

Ville startet med å lage en forretningsplan, få ting på papiret før du setter igang.

 

http://www.innovasjonnorge.no/Satsinger/Ny-ide-eller-starte-bedrift/Relevante-ressurser/Nyttige-tips-om-kommersialisering/Forretningsplan/

 

Her er en link, skjønner ikke hvorfor hyperlinken ikke funker, så du må desverre kopiere.

 

Men hvis du har en del startkapital, så har jeg en god ide. Var i amsterdam på noe som het burgerbar. Nei, jeg var ikke høy, men likevel var det den beste burgeren jeg har smakt! De hadde alt fra ytrefile av svin til entrecote av kobe kjøtt. Du så de kverna kjøtt stykket der og da. Jeg vet folk ville kjøpt dette, spesielt hvis du tenkte å starte opp i oslo.

 

Eksempel fra et bakeri i oslo, de skjønte at folk likte egget på skolebrødene, de hadde 3 gangers så mye egg på et skole brød enn det som var vanlig, og de solgte som hakka møkk til 28 kr stykket. Husker ikke hva det bakeriet het igjen, men var ingen kjede.

 

Edit: linken ble forkorta av seg selv, greit nok:)

Endret av Axl91
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...