Gå til innhold

Heavy Rain: ABSOLUTT Ikke som forventet!


Sk!ppy

Anbefalte innlegg

Hei,

 

Jeg har siden 24. Februar, når heavy rain kom ut, siklet etter dette spillet. Idag hadde jeg endelig nok penger, og dro med min bror og kjøpte dette.

 

Når jeg kom hjem, i lykkerus, over endelig fått kjøpt dette spillet, som har fått ros, av godt som alle omtalene jeg har lest.

 

spillet hakker VELDIG på enkelte scener, når jeg skulle skjekke bevis med de brillene til FBI-Agenten på Mad Jack scenen, klikket hele spillet.

 

Storyen var kjedelig, men det er vel min skyld, ettersom jeg tok noen rare valg - det kan jeg leve med.

 

Men, altså, om jeg bestemmer meg for at jeg ikke vil ha dette spillet, er det en grunn til å levere det tilbake? ( At det lagger som faen, og spillet klikket ? )

 

Takk for alle som svarer :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Altså, Det er ikke fordi jeg ikke likte spillet jeg vil levere det tilbake, det er fordi det henger seg opp, veldig i enkelte scener, og faktisk crasher. Det er da butikken, som selger meg et produkt som ikke fungerer.

 

Kan sammenligne med bilkjøp: Du kjøper en ny bil du ikke liker, det er jo ikke god nok grunn til å levere tilbake. MEN, om motoren henger seg opp, og plutselig kveles, uten videre, så er det god nok grunn til å levere tilbake.

 

Ser du hva jeg mener? :)

Lenke til kommentar

Jeg skjønner hva du mener. Men dette er et kjent problem med spillet, er du riktig uheldig vet mannen bak kassen om dette problemet, og da får du ingen retur. Jeg hadde et liknende problem i sommer, hvor et spill hang seg hvert 5 sekund, det var veldig vrient og få byttet det, men etter mye om og men fikk jeg en tilgodelapp. Uansett, det skader ikke å prøve, men ikke bli skuffet om selgeren ikke godtar begrunnelsen.

Lenke til kommentar

uflaks.. spillte gjennom det, hengte seg aldri.. opplevde heller aldri noe særlig lagg.. Mulig det var noe småtteri her og der men ikke noe jeg bet meg merke i. Synest det var et STEINBRA spill.

 

Etter jeg var ferdig med det lånte jeg det vekk til søsteren min, som forøvrig ikke er glad i spill, men hun spillte gjennom det på knapt 2 dager, hun heller opplevde ingen problem :)

 

Tviler på at du får byttet det, at du eventuellt ikke har fått kvittering er nesten like mye din feil som selgeren.

Lenke til kommentar

Kan man ikke bytte brukte spill på Spaceworld?

Det du kan gjøre er: Kjøp Heavy rain på spaceworld. Dra hjem og hent det uten forskjeiling, for så å bytte det på Spaceworld. Bytt så det du kjøpte på Spaceworld der du kjøpte det første.

Da vil du sitte igjen med to nye og forhåpentligvis bra spill, eller tilgodelapper. Bedre det enn å sitte med ett "drittspill".

Lenke til kommentar

Da har jeg vært nede, og de sa jeg kunne ikke få pengene igjen, men jeg kunne få et nytt et - siden dette var "første" gang de hadde fått noe form for klage på dette spillet. jeg hadde ikke noe valg enn å ta nytt - men tenkte meg ned igjen imorgen, noen som har noen lov elr? tenker (forbruker?)kjøpsloven §30 kanskje? om jeg husker rett?

Lenke til kommentar

Var overrasket over hvor dårlig framerate spillet hadde ja. Også overrasket over at folk liker det. Hele spillet er jo omtrent bare QTE's. Trodde folk hatet slikt. De gjorde i alle fall det i Shenmue spillene hvor det var veldig mange QTE.

 

forskjell på bra og dårlig gjennomføring da :)

Jeg synest QTE er bra gjennomført på Heavy Rain, kombinert med veldig fengende story klager ikke jeg :)

Lenke til kommentar
Gjest medlem-140898

Jeg har spilt ca i 5 timer. Det eneste jeg må si er at spillet har e fantastisk historie. Helt utrolig. Det er eds annerledes spill ja, men jeg liker det ! Siden sånn type spill er velidg nytt, så blir folk ofte positivt reaksjon.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...