Gå til innhold
Spørsmål om hus eller oppussing? Still spørsmål her! ×

Forhindre/ utrydde mygg


Anbefalte innlegg

Vi bor i et område som er svært plaget av mye mygg. Dette er såpass ille at vi ikke kan være ute om sommeren og må ha igjen dører og vinduer. Har fjernet en del busker og kratt rundt huset men er redd det ikke er nok. Er det noe som kan gjøres for å forhindre at myggen bosetter seg i området rundt? Kan nok ta ned noen flere trær også, men vil jo ikke lage helt ørken heller.

 

Kan nevne at vi også har en myggfanger som spiste unna en god del i fjor sommer, men tror det beste er å ta det ved fødselen av, bokstavelig talt.

Endret av Mad Wolf Magnux
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei

 

 

 

Ser ikke helt hvordan å fjerne trær skal hjelpe på mygg problemet ditt. Mygg legger jo egg i vann så fjern alt av vann du kan få bort å hvis du ikke er helt miljø opphengt kan du kvelle en skvett brukt motorolje i dammer hvis du har det noen plass rundt eiendommen. har hørt at det tar knekken på mygg når de legger egg.

Lenke til kommentar

en skvett brukt motorolje i dammer hvis du har det noen plass rundt eiendommen. har hørt at det tar knekken på mygg når de legger egg.

 

NEI, IKKE MOTOROLJE!

 

Parafin derimot er utmerket. Parafin ødelegger overflatehinnen på vannet slik at myggLARVENE (ikke eggene) drukner. Etter kort tid fordamper parafinen. Motorolje derimot vil forurense vann og jord.

 

Du må legge ut parafinen når myggen er på larvestadiet, så du må følge utviklingen i dammene.

 

Lykke til!

Ole

Lenke til kommentar

Det er ingen tvil om at motorolje er skadelig for miljøet, men det ser ut som om dere har fått frem poengene deres nå. Vi lar diskusjonen ligge og stoler på at trådstarter klarer å ta en riktig avgjørelse selv. Diskuter heller alternative behandlinger av myggproblemet :)

Endret av enden
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Hei du!

 

Ser du nevner en myggfanger, er det en slik du mener da?

 

Har vært borti en sånn til ca 2000 kr, og nå har vi en til rundt 15 000,- her på gården. Må helt klart si at den dyre fungerer best. Jeg aner nå ikke om det er nødvendig å kjøpe en så dyr en, men det kan jo kanskje være stor forskjell bare man går opp et par tusen i pris?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...