Gå til innhold

Selvlagd kabinett-idè, hva tror du om idèen?


Anbefalte innlegg

Hei. Har kommet på en nyskapende idè til et kabinett, og tenker på å bygge det. Skal bli et highend miditower. Hva vil bli det billigste materialet å bygge i. Og hva burde brukes som dustfilter(nylonstrømper?). Skal ha tilsammen 7-8 120mm fans m/fangrills + dustfilter på innsiden.

 

Tenkte på å bygge i tre. Men blir jo kanskje ikke så stilig, og får lett merker. Men har heller ikke verktøy til å drive å bøye stål/alluminium, så blir nok tre. Noen forslag til materialer som funker(billige, og ikke trenger masse masse verktøy for å drive med. Har bare dremel og diverse borr, rundborr til fanholes osv.

 

Kan si litt om ideen;

 

Altså, blir nesten som to litt lave kabinetter satt sammen. Motherboard-tray bakerst i det ene, og bak moderboardet, kommer et nytt kabinett, som huser psu, hdd's og alt av lagringsmedier/CD/DVD burners. Så blir et bredt kabinett, men ikke veldig høyt. Trenger selv ikke mere enn 3-4 hdd plasser og 1 5,25'' plass, så blir vel noe rundt de tallene på bays. det som blir fronten på et vanlig kabinett i motherboard-delen skal ha 4x120mm intakes. og 3-4x120exhaust, spørs. Gummi skal bli aktivt brukt som støydemping. Tror jeg skal ha godt plass fra hovedkort til sidedøra, slik at man kan få plass til high-end cpu kjølere.

 

Håper jeg får realisert dette produktet, har bare lagd grovskisser på ark atm. Men får se! :) Legger evt ut en arbeidslogg her. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...