Gå til innhold

BK Speilbilde


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-77do0b

I øverste halvdel av bildet synes jeg bildet yter positivt av bølgene, men det er i nedre halvdel at bevegelsene i vannet forstyrrer litt. Et greit refleksjonsbilde, men desverre så tilfører det ikke så mye for min del.

 

=)

Lenke til kommentar

Jeg liker sånne, men jeg synes det er veldig vanskelig å vurdere dem. Her har du en fantastisk fargepalett, og jeg synes motivet stort sett er flott og komposisjonen sitter ganske godt. Jeg skulle veldig gjerne vært den tynne lange greina foruten, jeg føler at den forstyrrer blikket og leder det ut av bildet.

 

Det er sjelden jeg kloner, men her tror jeg jeg vil anbefale å klone bort endel av de uttrukne hvite flekkene (snøfnugg? regndråper?). Og kanskje jeg ville snudd bildet opp ned?

Lenke til kommentar

Takker for grei kritikk, er bare nybegynner og trenger den tilbakemelding jeg kan få. Ser den greina kanskje kan dra blikket ut. De hvide flekkene er skum, må forsøke å klone dem bort. Eller kanskje jeg rett og slett må tilbake en dag med roligere vannføring for å se om jeg kan klare å få tatt det på nytt.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-77do0b

Trykk på "Rediger" i førsteposten og deretter trykker du på "Bruk full editor".

Da kan du laste opp en ny versjon av bildet. Behold gjerne den første versjonen, da vi kan sammenligne.

Lenke til kommentar

Hei Thor_A! :D

 

Her synes jeg du har fått til et absolutt greit bilde. Du har fått fanget noen fine grønnfarger, som i vannet blir dratt utover, og dermed får det til å ligne et maleri. Ved å gjøre det, så nærmer vel også fotografiet seg mer og mer over på det abstrakte enn et naturfotografi.

 

Men det er likevel et par elementer som skurrer her for meg. Det første, som tidligere påpekt, det hvite grumset i overflaten. Ser at du har klonet vekk det i den siste versjonen, noe som jeg synes løftet bildet ditt et par hakk. Men jeg synes likevel ikke at den snudde versjonen gjorde noe bra for fotografiet ditt i det hele tatt. Jeg synes nemlig det passer mye bedre å ha de lysere nyansene i toppen, mens de mørkere i bunn. Dessuten ble det en del ubalanse i bilde ved å lå treene starte nede i venstre hjørne i stede for høyre. (den bommerten har også jeg gått på, bare se på tråden min (1stk. blue landscape) ;) )

 

Men alt i alt, et greit gjennomført bilde. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...