Gå til innhold

Manchester United vs Chelsea - lø 03. april - Premier League


Herr Brun

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg tror Man Utd vinner 2-0. MEN HÅPER Chelsea vinner 0-1 det er forskjell på slikt. Jeg kan ihvertfall vise respekt for motstanderlag.

 

United sin lagoppstilling er klar:

 

van der Sar

Nevilla - Vidic - Ferdinand - Evra

Scholes - Fletcher - Park

Valencia - Berbatov - Giggs

 

Chelsea sin lagoppstilling er klar:

 

Cech

Ferreira - Alex - Terry - Zhirkov

Lampard - Mikel - Deco

J. Cole - Anelka - Malouda

 

BENKEN:

 

CHELSEA:

 

Turnbull

Belletti - Bruma

Ballack

Drogba - Kalou - Sturridge

 

Manchester United:

 

Kuszczak

Rafael - De Laet

Carrick - Nani - Gibson

Federico Macheda

Lenke til kommentar

Gleder meg! Abbonerte akkurat på C+ Sport :) Går denne i HD?

 

Great timing sir! ;)

 

Nå er du vel fan av spansk og italiensk fotball regner jeg med.

 

For de fleste andre blir det å kaste Canal+sport på dør så fort sesongen er over.

 

Har løpende abb. som avsluttes når TV2 begynner sending av Premier League. Regner med det var det du siktet til, hehe :p

Lenke til kommentar

Vannvittig deilig.

 

I første omgang er det ett lag på banen, og Chelsea leder fortjent til pause. De kontroversielle straffesituasjonene nuller seg ut, og Anelka sin er den som er nærmest et straffe.

 

I andre omgang setter United opp tempoet og styrer det meste av banespillet, men produserer lite målsjanser. Det skal være offside på målet til Drogba, og hands på målet til Macheda - så også her nuller situasjonene seg ut.

Lenke til kommentar

Dette kan bare bli forklart med eit ord...fantastisk!!! Det solide defensive arbeidet vårt gjør meg stolt! Me hadde full kontroll på Utd i første omgang og ein lekkerbisk fra J. Cole roet nervene for eit stund. Var meir rot defensivt i 2. omgang, men me hadde god kontroll til og med da. Synes midtbanen blei for aggresive på egen halvdel som første til bedre rom for Utd.

 

Situasjonen til Park er ikkje straffe, det er fordi det skjer på streken til 16-meteren. Hadde det vært innenfor hadde det vært soleklar straffe, men Park overdramatiserer at han blir felt derfor dømmer ikkje dommeren straffe.

I den andre enden av banen er det soleklar straffe. Neville går bare på Anelka og dytter han overende. At det ikkje blir blåst straffe her er, etter min meining, uforståelig.

 

Målet til Drobgba er offside, ingen tvil om det. Men eg skal ikkje klage. Har ikkje sett Utd sitt mål nøye nok til å dømme om det er hands på Macheda eller ikkje, men det ser ut som det er på grensa til hands. Det er slakt av Chelsea forsvaret å slappe av etter målet til Drogba. Ferreira jogger bort til Nani som får legge inn, dessverre for oss havner den ballen hos Macheda.

 

Alt i alt, ein fantastisk kamp. Og eg må seie at nervene er fortsatt på høygir, men dette er ein gigantisk lettelse :D

Lenke til kommentar

Gratulerer, det var fortjent nok etter første omgangen :)

Takk. Kunne fort bikket begge veier i 2. omgang, men mannen i svart gjorde feil på begge sider. Synd for United at Rooney var ute - synd for Chelsea at vi nesten ikke har forsvarsspillere (og i kjent stil mangler Essien).

Endret av HeHauken
Lenke til kommentar

Begge lag hadde sjanser nok til å avgjøre, så seier begge veier hadde vært ok. Jeg er av den oppfatning at hvis et lag scorer flere mål enn det andre, så "fortjener" det å vinne med mindre åpenbare dommerfeil avgjør kampen, og disse går én vei. Hadde dere mistet to straffer og ikke én, og vi ikke hadde hatt Anelka/Neville-situasjonen, så hadde jeg vært med på at "Dommeren vant kampen", men det er ikke tilfelle. Hvem som får flest sjanser, hvem som har penest spill osv. er irrelevant så lenge et lag scorer mer enn det andre. Vi hadde et par knallharde baller inn hardt rett utenfor VDS sin rekkevidde og innenfor stopperne, Drogba setter de OFTE, det gjør ikke anelka. Berbatov kom seg på en del innlegg, men er jo like målfarlig som en våt klut. Hadde dere hatt Rooney hadde dere vunnet, det er jeg sikker på.

 

For øvrig var målet til Kiko åpenbar hands.

Endret av Herr Brun
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...