Gå til innhold

Spørsmål om Russisk matkultur.


Anbefalte innlegg

Hei. Arbeider med den russiske matkulturen på skolen nå. Saken er at det finnes mye om denne kulturen, men det finnes svært lite som hjelper meg med å svare på spørrsmplene mine, så jeg lurte på om kanskje noen av dere som enten har vært i Russland eller på et eller annet vis opplevd denne kulturen, kunne hjulpet meg med spørrsmålene?

 

oppgaven:

- hvem som lager maten

- hvilke ingredienser de bruker

- ulike matlagingsteknikker

- når man spiser maten

- om det er noen bestemte regler for matlagingen eller spisesituasjonen

- om kulturen har blitt påvirket av, eller påvirker, mat fra andre kulturer

- om matkulturen har forandret seg over tid

- hvordan matkulturen skiller seg fra norsk matkultur

 

Trenger ikke noen lange svar, bare evt. tips eller slikt til sider som kanskje kunne hatt info om dette eller om dere sitter på noe selv så er det bare å rope ut!

 

På forhånd, Takk!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...