Gå til innhold

Nintendo 3DS tråden


Tj-nome

Anbefalte innlegg

3 timers batteritid er vel med full lysstyrke på skjermen, 3D på, trådløst nett på og i et spill med bra grafikk som krever mye av maskinen? bare å skru av 3D, og ikke kjøre full lysstyrke, burde gi ca. 2x batteritid? og mindre krevende spill gir enda lengre batteritid. om du er på bilturer etc. har du vel neppe tilgang til wifi heller.

 

og som sakt så kommer det sikkert noe bedre batteri til disse hvor det alikevel ikke varer lenge nok.

Endret av knekkebrødmedost
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg vil si 7/10 er en meget bra karakter. Beklager, forumlerte meg litt dårlig. Det jeg mente er at det blir litt feil å trekke karakteren for enkelte ting som ikke betyr noe i lengden, som for eksempel dårlig launch. DS hadde jo også en dårlig launch, men den er blitt favorittkonsollen min.

 

Formålet med en slik omtale jo å veilede kunder om de skal gå till inkjøp av en 3DS eller ei, så å vurdere launch line-up er på alle måter høyst relevant i en slik omtale. Det betyr selvsagt at omtalen mister sin relevanse etter en stund(det samme kan sies om spillomtaler der spillene patches etter release), men det er heller ikke uhørt at publiaksjoner går tilbake etter noen måneder og endrer på omtalen/karakteren.

 

Det er selvsagt relevant å nevne launchtitlene, men å trekke konsollen i karakter på grunn av dem blir for dumt. For det første er smaken forskjellig, så en del av oss liker faktisk mange av spillene. Det Ghost Recon-spillet høres for eksempel dårlig ut, men det er før vi tenker over at det er samme folk som lagde Jagged Alliance og X-Com. GR kan dermed fort ende opp som en klassiker. Splinter Cell 3D er så vidt jeg vet en 3D remake av Splinter Cell 3, ofte regnet som det beste i en bra serie. Men det passer ikke for alle. Og før jeg snakker meg bort her kan jeg jo si at for det andre kommer det bra spill på rekke og rad, så i stedet for å trekke for dårlige spill nå burde de sagt at de ikke er helt fornøyd, men bra spill er rett rundt hjørnet og la oss dømme selv.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Er 3DS verdt kjøpet? Har fortsatt den helt første DS'en jeg, og har lurt på om jeg skal kjøpe DSi XL eller 3DS.

 

I så fall ville jeg klart gått for 3DS, da prisforskjellen mellom de ikke er så veldig stor, men hva du faktisk får er veldig ulikt.

Endret av taterfyrings
Lenke til kommentar

Heh, glemte at det er tirsdag i dag. :blush: Om jeg ikke har den i morra har jeg den nok på torsdag. Og spill på lørdag. :ermm:

 

Edit: Sjekket på siden min hos cdon,no, og de har faktisk sendt både Pilotwings Resort 3D og Super Street Fighter IV 3D, men har ikke sendt en mail om det. Kan bli moro på i morra. :D (eller torsdag, om jeg ikke får dem før da.)

Endret av vikingkylling
Lenke til kommentar

Tjihi, var innom den lokale sjappa har i nord, og de hadde SSFIV 3DS, Pilotwings Resort 3DS og Nintendogs + Cats inne. Og sikkert selve konsollen, men jeg spurte ikke. Var litt irritert over at jeg forhåndsbestilte, ellers hadde jeg nok kjøpt konsollen og SSFIV 3D. Men jeg får nok begge deler i morra, så det var jo ikke et stort tap. Får heller varme opp med SSFIV på PS3 i stedet i noen timer. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...