Lightningwolf Skrevet 13. april 2010 Del Skrevet 13. april 2010 Må være hardkokt. Talker ikke bløtkokt i det hele tatt Lenke til kommentar
Liberalistiske Samebror Skrevet 14. april 2010 Del Skrevet 14. april 2010 Lurer på om det går ann å fritere bløtkokt egg? Altså at den koker i frityrfett og at det samtidig smaker godt Lenke til kommentar
the_last_nick_left Skrevet 14. april 2010 Del Skrevet 14. april 2010 Det går hvertfall fint å confitere egg. Lenke til kommentar
Lemon Skrevet 21. oktober 2010 Del Skrevet 21. oktober 2010 Smilende - en mellomting. Lenke til kommentar
Mechablast Skrevet 21. oktober 2010 Del Skrevet 21. oktober 2010 (endret) Spiser jeg bare egget så blir det vel bløtkokt, hardkokt der det blir vel klissete og upraktisk å ha bløtkokt. Lenge siden jeg spiste egg på denne måten, pleier å lage eggerøre med krydder til frokost, ellers spiser jeg ikke mye egg. Endret 21. oktober 2010 av arjato Lenke til kommentar
Gjest Slettet+981723478 Skrevet 21. oktober 2010 Del Skrevet 21. oktober 2010 (endret) en mellomting vil nok jeg ha, ikke helt blötkokt, men heller ikke helt hardkokt heller. helst en ganske lös plomme. Edit: Skrivefeil Endret 21. oktober 2010 av Slettet+981723478 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå