Ebeneser Skrevet 21. mars 2010 Del Skrevet 21. mars 2010 Selv foretrekker jeg en noe flyktig plomme, føler at det fremhever smaken. Lenke til kommentar
robertaas Skrevet 21. mars 2010 Del Skrevet 21. mars 2010 (endret) Selv foretrekker jeg at kylling og fisk er hardkokt. Det samme gjelder grønnsaker. Endret 21. mars 2010 av robertaas Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 21. mars 2010 Del Skrevet 21. mars 2010 Foretrekker den litt sånn mellomting mellom bløt og hard. Lenke til kommentar
fiskebollebiff Skrevet 21. mars 2010 Del Skrevet 21. mars 2010 Hardkokt med en liten minus Lenke til kommentar
TheFighter94 Skrevet 21. mars 2010 Del Skrevet 21. mars 2010 Bløtkokt om du skal spise det rett etterpå. Hardkokt om du skal ha den senere. Lenke til kommentar
Waco Skrevet 21. mars 2010 Del Skrevet 21. mars 2010 Helt enig med thefighter over her, men foretrekker også et dryss med salt på toppen. Lenke til kommentar
Khaffner Skrevet 21. mars 2010 Del Skrevet 21. mars 2010 Flytende og glovarm plomme, stiv eggehvite. Pelle av alt skall, drysse på salt og ta hele egget på en gang. Lenke til kommentar
Cemi Skrevet 21. mars 2010 Del Skrevet 21. mars 2010 Som de fleste, bløtkokt eller "semi hardkokt" hva enn det heter Lenke til kommentar
Ebeneser Skrevet 21. mars 2010 Forfatter Del Skrevet 21. mars 2010 Jeg skal legge til at gastromat er det krydderet jeg foretrekker på eggene mine. Det herlige krydder. Lenke til kommentar
Sameboe Skrevet 21. mars 2010 Del Skrevet 21. mars 2010 Hardkokt! Bløtkokt er igrunn bare ekkelt. Lenke til kommentar
Ms Opel Skrevet 22. mars 2010 Del Skrevet 22. mars 2010 Bløtkokt, salt på etterhvert som man spiser og en brødskive med kaviar ved siden av:) Lenke til kommentar
Jørgen Sørheim Skrevet 22. mars 2010 Del Skrevet 22. mars 2010 Bløtkokt er den eneste måten å spise egg på. Lenke til kommentar
Mr_Tiger Skrevet 22. mars 2010 Del Skrevet 22. mars 2010 Bløtkokt med 3-4 maggott. Lenke til kommentar
Palme Skrevet 22. mars 2010 Del Skrevet 22. mars 2010 På skive, salat og i supper: Hardt I eggeglass / på fat: Mykt og bløtkokt Lenke til kommentar
Vowels Skrevet 22. mars 2010 Del Skrevet 22. mars 2010 Som de fleste andre sier her, bløtkokt. Speilegg fungerer det også Lenke til kommentar
Gjest medlem-1432 Skrevet 22. mars 2010 Del Skrevet 22. mars 2010 En mellom ting. Plommen skal være tykkflytende i midten. Jeg koker kansje i 7-8 min ca Lenke til kommentar
SML Skrevet 22. mars 2010 Del Skrevet 22. mars 2010 Liker en mellomting, hvor det akkurat ikke er flytende. Skjært opp i biter på brødskrive med kaviar under Lenke til kommentar
wingeer Skrevet 22. mars 2010 Del Skrevet 22. mars 2010 Bløtkokt er den eneste måten å spise egg på. Denne mannen besitter fasiten. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå