Barista Bob Skrevet 21. mars 2010 Del Skrevet 21. mars 2010 Noen som har gode tips til hvordan steke and? Lenke til kommentar
Märtha og Durex Skrevet 21. mars 2010 Del Skrevet 21. mars 2010 Her har du 78 oppskrifter med and, kanskje en av de er brukelig? Google er i utgangspuntet et veldig bra alternativ til forumet. Lenke til kommentar
Barista Bob Skrevet 21. mars 2010 Forfatter Del Skrevet 21. mars 2010 Snakk om andebryst. Lenke til kommentar
the_last_nick_left Skrevet 21. mars 2010 Del Skrevet 21. mars 2010 Snitt fettlaget i ca 1 cm^2 ruter. Gni inn salt og pepper. Stek i tørr panne på middels varme til skinnet er sprøtt. Snu og stek i ett minutts tid på den andre siden. Legg i stekeovn på ca 100 grader (med skinnsiden opp) til brystet holder ca 57-58 grader (10-15 minutter). La hvile i et kvarters tid. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå