MrAvionics Skrevet 21. mars 2010 Del Skrevet 21. mars 2010 Hei. Hvor lang tid tar det før skinke og melk blir dårlig slik at man ikke kan spise det når det ligger i romtemperatur? Noen som vet? Lenke til kommentar
stich_it Skrevet 21. mars 2010 Del Skrevet 21. mars 2010 (endret) Hei. Hvor lang tid tar det før skinke og melk blir dårlig slik at man ikke kan spise det når det ligger i romtemperatur? Noen som vet? 0.5 til 3~4 dager avhengig av temperatur og hvor lenge siden det har blitt produsert og om det har vært åpnet. vanskelig å være spesifikk med så genrelt spørsmål, beste er å bruke nesa du vil kunne lukte når maten/drikken er blitt dårlig. *rettet skriveleif og lagt til litt* Endret 21. mars 2010 av stich_it Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå