Gå til innhold

Hvor lenge kan kjøtt ligge fremme i romtemperatur?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei.

 

Hvor lang tid tar det før skinke og melk blir dårlig slik at man ikke kan spise det når det ligger i romtemperatur?

 

Noen som vet?

0.5 til 3~4 dager avhengig av temperatur og hvor lenge siden det har blitt produsert og om det har vært åpnet.

vanskelig å være spesifikk med så genrelt spørsmål, beste er å bruke nesa du vil kunne lukte når maten/drikken er blitt dårlig.

*rettet skriveleif og lagt til litt*

Endret av stich_it
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...