phpnuke Skrevet 11. mars 2010 Del Skrevet 11. mars 2010 Hei. Jeg har tenkt å sette både vin og øl i kjelleren. Først og fremst vin, siden det er sterkt ønsket. Saken er at jeg vil sette vin som jeg kan lagre, og kan bevare en stund. Hvordan er det med å lagre vin i flere år? Vil det fungere? Tenkte å sette noen hundre liter, også tappe de på flasker, også lagre de. Er det noen spesielle teknikker og måter å gjøre det på, for å få nokså gode viner når de engang skal drikkes? Spesielle krav til tempratur osv? Alle seriøse svar taes imot med takk! Lenke til kommentar
wingeer Skrevet 11. mars 2010 Del Skrevet 11. mars 2010 Jeg vil tro det kommer mer ann på råvarene enn hvordan vinen blir lagret etter den er tappet på flaske. Lenke til kommentar
the_last_nick_left Skrevet 11. mars 2010 Del Skrevet 11. mars 2010 Optimal lagringsforhold for vin er ca 12 grader og ganske høy luftfuktighet, men det går greit om det ligger et par grader over eller under, det viktigste er at temperaturen er nokså stabil.. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå