Gå til innhold

Kalorier! Maks ned i vekt


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

telle kalorier er greit og et fint grunnlag. Dog henger det sammen med alt det andre du får inn i deg, opg ut. Som tidligere nevnt: jogg... det øker forbrenningen og gjør at du enkelt kommer på riktig side av kaloribalansen. for at du fort skal gå ned i vekt så kan du også gjøre det jeg gjorde. Jeg veide 105 ifjor og gikk ned til 90 på to måneder, og har stabilisert meg der.

 

Det jeg gjorde var å bytte ut ting. Med det menes at øl ER fy fy, du kan bare gi opp å slanke deg om du fortsetter med matbomben øl. Istedenfor bytter du den ut med tørre franske viner, eller litt halvsøt tysk, om du vil drikke like "lenge" som kameratene dine på byen.

Om du derimot drikker for å bli full, vodka med sukkerfri blandingsaft/brus.

DOg er det kalorier i all alkohol, men du ser peoenget med å bytte ut.

 

Spis variert, men spis ovedsaklig mer grønt enn ellers. Poteter og brød byttes ut med spinat, brokkoli og Swcharz brot (godt det også med te og gulost). Poteter er "fyll" framiddelalderen, hvorfor skal vi stappe i oss ting som egentlig ikke er godt? Begrens osteinntaket, bytt ut smør med phiadelphia. Drikk mindre melk (denne var verst for meg).

 

Du behøver ikke å bli så nazi som jeg var, da går det sjeldent bra...

Jo mer streng du er jo enklere er det å falle tilbake på gamle vaner. Slanking er en livstilsendring, resultatene kommer ikke umiddelbart.

 

Dog er det effektivt. Lykke til og tren mer enn du spiser, så går det fort.

Lenke til kommentar

Maksimalt ned i vekt bør du vel strengt tatt leve røyk, kaffe og jogge hver dag... Men det er det vel ingen som holder ut? Kroppen kroppen din går i sparemodus når du slanker deg raskt, men det tar litt tid. Hvis du vil raskt ned i vekt samtidig som du beholder forbrenningen og musklene dine, så er ketose det som fungerer! Har ikke prøvd det selv, men kjenner noen som driver med kroppsbygging, og de synes det er helt fantastisk fordi det eneste som forsvinner er fett. Det kan du jo gjøre med å bare spise sunnere og trene og, men ketose skal visst gå mye raskere.

Lenke til kommentar

har levd en uke naa paa knekkebrod, lapskaus og epler.

 

FROKOST> 2 knekkebr0d og et eple. et knekkebr0d med agurk, og et med veldig lite leverpostei.

 

LUNCH> 2 knekkebr0d og et eple. et knekkebr0d med agurk, og et med veldig lite leverpostei.

 

MIDDAG> en halv boks med lapskaus.

 

KVELD> resten av boksen med lapskaus. Eller 2 knekkebr0d, et med agurk og et med veldig lite leverpostei.

 

 

>>> Med dette havner jeg paa 900 til 1000 kalorier vAr dag <<<

 

For og faa i meg vitaminer tar jeg multivitamin i form av kapsler.

 

// Har aldri vaart noe veldig flink til og trene, men skal pr0ve og starte litt med styrketrening pluss litt lett jogging eller gange pa 3d m0lle.

Lenke til kommentar

Det virker kanskje tungvint og som å kaste bort tid, men du burde senke antall kalorier litt mer gradvis. Da venner både du og kroppen dere til det, og det blir enklere å holde et lavt kaloriinntak senere. 1000 kalorier dagen på en gutt er veldig lite, og jeg vil (dessverre) tippe at du ikke klarer å kjøre den stramme linja der veldig lenge.

 

Pluss at det går an å spise mye bedre og mye mer variert enn bare knekkebrød og lapskaus og fremdeles holde et lavt kaloriinntak :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...