Gå til innhold

Den store Windows Phone 7-tråden


Gjest Slettet+32asd4f

  

20 stemmer

  1. 1. Har du en mobil med WP7 eller WP8?

    • Windows Phone 7
      10
    • Windows Phone 8
      10


Anbefalte innlegg

Kjøpte meg ett nytt spill i går, som forøvrig er det beste jg har spillt på min Titan, Radiant Defence! 21kr kostet det.

 

Snakket med en kollega nå nettop og han sjekket om han kunne finne det på google play, slik at han fikk testet det på sin Galaxy Note, og han fannt det:) greia er bare det at han fikk det gratis på google play....

 

 

Hvorfor er det slik da? Aldri før jar 21kr provosert meg så mye før!

 

Edit:

Det var bare prøveversjon... Silly me!

Endret av AvIOn
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-fsaSP0zV

Det er IKKE enkelt å bytte mellom vibrasjon og lyd i WP, men det er enkelt å slå lyden av eller på (som over). Av en eller annen merkelig grunn må du langt inn i menyene for å kunne slå vibrasjon av eller på. Dette har vært mye enklere på alle andre telefoner jeg har hatt enn det er på WP.

Lenke til kommentar

Det er IKKE enkelt å bytte mellom vibrasjon og lyd i WP, men det er enkelt å slå lyden av eller på (som over). Av en eller annen merkelig grunn må du langt inn i menyene for å kunne slå vibrasjon av eller på. Dette har vært mye enklere på alle andre telefoner jeg har hatt enn det er på WP.

OK. Det er superenkelt å bytte mellom vibrasjoner og vibrasjoner+lyd i WP, og det er det man som oftest har bruk for. :)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-fsaSP0zV

Hva "man" oftest har bruk for er vel litt forskjellig: Som regel har jeg lyd+vibrasjon på, eller telefonen helt lydløs (i møter etc). Det er IKKE superenkelt å bytte mellom disse alternativene i WP, slik det er i alle andre OS.

Lenke til kommentar

Fire nye spill har havnet på 7 kroners prisen

På tide!

Som en annen reagerer på lenger opp i tråden, så er det stygt at applikasjoner som finnes på flere plattformer skal koste mer på WP7.

 

Hva man selger eksklusive WP7-apps for får være en sak, men det som koster 7 kr på AppStore eller Play burde koste 7 kr på Marketplace.

Lenke til kommentar

Nei. Jeg sammenligner primært med iOS. Det at det var massevis av gode spill til 7 og 14 kr på iPhone gjorde at jeg brukte langt mer penger på spill på iOS enn på WP7. AppStore har nok minst tilsvarende kontroll og sikkerhet som MarketPlace.

 

Over til noe annet.

Jeg er på utkikk etter bra tower defence spill. Noen tips? Ser Radiant Defence nevnt over :)

Endret av genser
Lenke til kommentar

Ser ut som Nokia Lumia 900 kommer 2. mai?

http://www.wpcentral...?style_mobile=0

Er det noe hold i dette?

 

Tja, bildet er jo temmelig åpenlyst, men det høres litt tidlig ut, også med tanke på når den kommer i Storbritannia.

 

Jeg tror og håper at den kommer i mai, min Desire HD er på nippet til å bryte fullstendig sammen, men Lumia 800 har ganske enkelt en litt for liten skjerm :ph34r:

 

Forøvrig kan jeg informere om at jeg har vært i kontakt med en butikksjef som hadde snakket med en representant for HTC i Norge, som kunne informere om at HTC har planer om å utgi en Windows Phone 8 telefon som er temmelig lik HTC One X så fort det lar seg gjøre :w00t:

Endret av TheMoonMan
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Har kanskje noe med at wp apper er kontrollerte og at man betaler mer for et sikrere app.

 

Grunnen til at WP-apper er dyrere kommer nok enkelt og greit av at markedet er mindre, noe som gir ferre persoer å dele utviklingskostnadene utover.

 

Når det kommer til Lumia 900, så ser disse ut til å komme 14. mai på komplett.no

Lenke til kommentar
Gjest medlem-82119

Jeg er igrunn skuffet over at WP fikk en såpass dårlig start. Selv om de nå kommer med en ny versjon snart, så spørs det jo om toget ikke har gått. Mens iphone og android telefonene kom ut rimelig attraktive, så var det nokia lumia som skulle få wp opp å gå.

 

Synes f.eks at skype tok sin tid å dukke opp til WP selv etter at microsoft kjøpte skype. Android har tilbudt dette lenge. Microsoft burde hatt en gullkantet mulighet til å integrere WP med PC og xbox, i et miljø alle kjenner osv men synes dessverre at alt ble kludret til.

 

Tiles ideen er ikke dum, men falle litt mellom mange stoler. På pc ser det ikke pent ut, og på mobil er det for liten plass. Dessuten skiller det seg ikke nok ut i forhold til widgets og apps til at det er en grunn i seg selv til å velge.

 

De kjører også på med en litt sær programvare. En win mobil på en Win pc burde vært mulig å bruke uten spesiell programvare. De filer man trengte: copy/paste og oppdateringer som nedlastbare exe filer.

Med stor tilgang til xbox spill og win spill burde det vært mulig å få dette over på mobilen uten altfor store utfordringer. Mobilen er jo kraftigere enn mange pcer som i sin tid kjørte spillene. Og i et win miljø på mobilen så burde de fleste programmene kunne brukes fritt på kryss og tvers.

 

Synes derfor at hele WP kollapset på startstreken, og det er veldig synd. Å begynne NÅ med nytt os er tøft når konkurenten heter apple og android.

Lenke til kommentar

Ting tar tid.

WP er i sin spede begynnelse, å forvente at de skal kapre store markedsandeler fra dag 1 er en falittærklæring.

Må huske på at WP er bare på versjon 2 i sin programvare, android er på sin 4 og iOS er på sin 5 versjon. Så de er ett stykke bak, ja.. men har så absolutt ikke snublet på målstreken.

 

Joda, Zune kunne de lett ha klart seg uten, men dette forventer jeg blir forandret på WP8 / Win8

 

Og samkjøringen mellom Xbox og WP er helt genial synes nå jeg, og er godt integrert.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest medlem-82119

Poenget er at med så sterke konkurrenter så legges listen veldig høyt, og slik markedet er så får man ofte ikke en 2. sjanse. Synes WP har masse bra, ikke minst officepakken og nå etterhvert skype samt intergrering med skydrive osv men dette drukner når folk står i butikken og skal velge mellom blankpolerte iphone 4s og neonfargede lumia 800. Hele lanseringen har vært med lua i hånden og butikkene har heller ikke brydd seg om å vise dem frem.

 

WP 8.0 MÅ være vanvittig bra, stabil og rask og kort sagt slå alle konkurentene så grundig at de aldri skjønte hva som traff dem. Da snakker vi raske mobiler med flott høyoppløst amoled gogillaglasskjerm, støtte for ny teknologi som nfc, usb 3.0 osv, en lydkvalitet som er blendende, et blankpolert menysystem som er enklere og raskere å bruke, innovative menyer, høyere sikkerhet, flere og bedre apper osv osv. Jeg kunne f.eks tenkt meg å spille pc versjonen av CoD, MW, skyrim osv mens andre spiller wordfeud og angry birds. Jeg vil ha løsninger som gjør at man kan koble mobilen til en tv hvor spillet vises på TV skjermen i full HD mens mobilen kun er stikka. Jeg vil ha dagesvis med tung bruk mellom hver opplading.

jeg vil ha en design som gjølr at iphone ser stygg ut i sammenligning.

 

DET er det som må til om WP skal vokse opp blandt android og apple.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...