Pjassop Skrevet 31. oktober 2011 Del Skrevet 31. oktober 2011 Så hva skjedde med Domino-pizzaen? Ble de bare dårligere og dårligere uten at de merket noe selv? Spiser de ikke sin egen pizza? Her står det jo: "After nearly 50 years of delivering the same recipe of pizza" Var folk mindre sære før? Lenke til kommentar
Keiseren av Grønland Skrevet 31. oktober 2011 Forfatter Del Skrevet 31. oktober 2011 De gjorde kompromisser på kvaliteten, for å øke effektiviteten i produksjonen av pizza. Sannsynligvis det samme som Peppes gjør. Frysing, kjemikalier i maten, dårlig ost, billige topping. 1 Lenke til kommentar
chokke Skrevet 2. november 2011 Del Skrevet 2. november 2011 Mkay, etter å ha flyttet til Gjøvik tar jeg tilbake alt. Her får vi San Marinos pizza til en latterlig billig penge iforhold. Smaken er også bedre iforhold til hva Peppes leverer som i det siste av hva jeg har smakt har hatt en alt for kraftig saus-smak. Men hos mine foreldre i Oslo er tidligere ting fortsatt tilfelle. Ikke mange alternativer. Lenke til kommentar
Puten Skrevet 23. februar 2014 Del Skrevet 23. februar 2014 Har knapt spist på Peppes de siste 3 årene, har gått over til Pancetta og Flamenco. Testet ut den nye Premium Chicago pizzaen nå, som de har reklamert mye for. Den som heter Chorizo og Calabra, som har en listepris på 294 kr. Helt average pizza dessverre, Peppes var en favoritt før, men nå har jeg gitt opp dessverre. Lenke til kommentar
RamGuy Skrevet 23. februar 2014 Del Skrevet 23. februar 2014 (endret) Bestiller aldri mer fra Peppes av rent prinsipp.. De er latterlig dyre i forhold til hva man får igjen. Går vi tilbake 5år+ så hadde de i det minste relativt god pizza til å være en såpass stor kjede og de er jo lett tilgjengelig overalt og spesielt her jeg bor på Hagan, Nittedal i Akershus så er alternativene om man skal bestille grisedårlig om man ikke vil ta fra den lokale kebabsjappa som dessverre ikke kan det å lage god pizza. Husker tilbake da Heavy Heaven faktisk betydde god pizzasaus, hvor på vi gjerne bestilte med ekstra pizzasaus og eller tok litt ekstra i et beger ved siden av og hvor hvitløkskjøttbollene faktisk smakte hvitløk og biffen faktisk hadde litt smak. I dag er alt bare nitrist og jeg kan nesten sverge på at det de har av biff og hvitløkskjøttboller er nøyaktig de samme pakningene du kan plukke opp fra dagligvarebutikken i form av disse pakningene. Det er så trist og gjennomsyra smakløst og kjedelig som det kan få blitt. Vil ikke gå så langt som å si at Peppes Pizza ikke smaker godt, men det blir en helt middelmådig opplevelse og smakt, da nytter i ikke den stive prisen lenger og jeg selv ønsker ikke å støtte oppunder denne negative trenden ved å gi dem mer penger. Nå har de jo kommet med disse California Style "Premium Pizza" opplegget sitt som ser ut til å ta de mest populære pizzaene og visstnok bruke bedre råvarer og gi deg ekstra mye av alle ingrediensene. Forsøkte meg på en slik "Even Heavier Heaven" eller hva de kaller Premiumvarianten av "Heavy Heaven" i et håp om at de nå kanskje skulle ha gått tilbake til den gode gamle formelen, men de gode gamle råvarene som de hadde før i tiden bare med et ytterligere prispremium men også disse fremstår temmelig middelmådige og kan overhode ikke forvare den vanvittige prislappen. Dolly Dimples er også samme greia, men de har vel aldri hatt et rykte på seg å levere temmelig gode pizzaer som Peppes hadde for noen år tilbake. Samtidig så er vell Dolly jevnt over hakket billigere som på mange måter kan rettferdiggjøre det en smule. Ender vi først om med Pizza fra disse to kjedene så må vi ty til litt ekstraordinære varianter som da har garnityr som gir såpass med smak at det ikke blir dørgende kjedelig. Så fra Peppes blir det stort sett den som heter "BnB" som har bearnaisesaus, pommes frites og biff for her er det såpass mye smak i bearnaisesausen som gjør at det ikke føles like smakløst og kjedelig som de fleste av de øvrige pizzaene Peppes har. Men her har Dolly en litt morsom vri med enda mer smak i form av sin "King of the Road" som er mer eller mindre identisk med BnB bare har erstattet den slappe pommes frites til Peppes med sørlandchips som fungerer sjokkerende bra. Hadde Peppes bare sørget for å frityrsteke pommes frites og ikke stekt den oppå pizzaen så den blir helt bløt og slapp så kunne bok BnB hatt potensial til å måle seg med Dollys King of the Road variant men den gang ei... Dette er de to eneste pizzaene jeg bestiller fra kjeder som disse for øyeblikket, alt annet blir så grått og kjedelig at jeg har null glede eller interesse av å spise det, dessverre.. Men selv om King of the Road fra Dollys er noe utenom det vanlige og ganske så godt å spise til tider så er det jo fremdeles temmelig laber pizzakvalitet jevnt over her også så skal jeg først ha skikkelig pizza så blir det fra den lokale pizzasjappa som heter Babis Pizza som har mye smak i både saus, bunn og osten også pøser vi på med litt marinert biff, biff, ananas og hvitløkskjøttboller så har vi pizza som overgår alt det Dolly og Peppes kan stille opp med. Prisen på 300kr med levering er stiv, men her føler jeg nå hvertfall at jeg ender opp med gjennomført god pizza og da er egentlig ikke 300kr noe jeg har problemer med å betale. Endret 23. februar 2014 av RamGuy 1 Lenke til kommentar
Keiseren av Grønland Skrevet 24. februar 2014 Forfatter Del Skrevet 24. februar 2014 Nå har det endret seg mye både opp og ned i det siste, siden denne tråden ble startet. Men jeg har kjøpt Peppes et par ganger i det siste, og det er rett og slett ikke like bra som det var før i tiden. Og jeg tror ikke de klarer å endre det heller, med mindre de gjør store endringer. Det er fortsatt noe av det bedre du får, men det er jo bare fordi pizzanivået er generelt lavt. Den er ofte så stiv når den kommer ut av pakken at når du holder den i skorpa, står biten rett ut som et stykke papp. Mens for mange år siden var den myk, luftig og velsmakende. Til og med osten er tørr. Du får ikke lenger de strengene med ost hver gang du løfter et stykke opp. Kjøttet har også mistet den flotte smaken det hadde før. Det er nesten vanskelig å beskrive det. Men det var bare så fantastisk nymarinert og mørt før. Det er lenge siden nå altså... noen som husker det? Peppes før ca. 2005? Lenke til kommentar
polergarn Skrevet 24. februar 2014 Del Skrevet 24. februar 2014 Enig! Peppes lager ikke god pizza mer. Hakket bedre enn Pizzabakeren, men de er billigere da, men da kjøper jeg heller en frossen på Rema! Pizzabakeren er gjerrig på det dyreste, kjøttet. Lenke til kommentar
Isbilen Skrevet 24. februar 2014 Del Skrevet 24. februar 2014 (endret) Dette er ikke til forsvar for Peppes, men det er ikke bare de som har blitt råtne de siste 10-15 årene. Dolly har det også gått nedover med, og jeg mistenker at denne pizzakjedeforkjipingen strekker seg utover landegrensene. Jeg var på Pizza Hut i London for noen måneder siden, og det jeg husker som tunge beist av noen pizzaer med ukristelige mengder ost, var nå blitt en tørr papp-plate med så lite ost at det var så vidt kjøttbitene hang fast. Spiste mer av salatbuffeten enn av pizzaen. Tipper noen på et eller annet tidspunkt har funnet på noe som har "revolusjonert" logistikken i pizzakjededriften. Takke meg til en stusselig kjedeburger, der har i hvert fall elendigheten vært konsistent så lenge jeg kan huske. Ingen fordums storhet å grine over. Skal jeg ha utepizza nå til dags, tyr jeg heller til kebabsjappene. Dessverre har noen hvisket dem i øret at 120 kroner for en stor pizza med pepperoni, kjøttboller og bacon er langt under det folk er villige til å betale, så prisene stiger der også. Men man føler seg i hvert fall ikke bondefanget. Endret 24. februar 2014 av Isbilen 1 Lenke til kommentar
Everket Skrevet 24. februar 2014 Del Skrevet 24. februar 2014 Redningen for meg har vært no 28 i sandnes, forgjengeren til dolly dimples. Usaklig god! Lenke til kommentar
RamGuy Skrevet 24. februar 2014 Del Skrevet 24. februar 2014 Enig! Peppes lager ikke god pizza mer. Hakket bedre enn Pizzabakeren, men de er billigere da, men da kjøper jeg heller en frossen på Rema! Pizzabakeren er gjerrig på det dyreste, kjøttet. Mulig jeg er litt rart og sær, men Pizzabakeren på Konnerudsentret i Drammen har faktisk av de bedre pizzaene jeg vet om for tiden. Langt bedre enn Peppes. Lenke til kommentar
Keiseren av Grønland Skrevet 24. februar 2014 Forfatter Del Skrevet 24. februar 2014 Det finnes kjedekonsepter som holder høy kvalitet. I USA tror jeg Papa Johns faktisk er bra. Men jeg har ikke smakt dem, bare sett videoer fra hvordan de gjør det. Og det er ordentlig håndverk. Akkurat som kaffebrenneriet faktisk har ekte baristaer som både deltar i mesterskap og gjør ting ordentlig. Noen som har smakt Dominos pizza? Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 24. februar 2014 Del Skrevet 24. februar 2014 Jeg har smakt Dominos og Papa Johns i England og det er ikke mye å skryte av heller. Lenke til kommentar
Shruggie Skrevet 26. februar 2014 Del Skrevet 26. februar 2014 (endret) Den beste pizzaen får du fra indie-steder som lager alt fra scratch der og da, og kjøper gode råvarer fra gode kilder. Peppes gjør ingen av de tingene, og er likevel langt dyrere enn slike steder. Endret 26. februar 2014 av Shruggie Lenke til kommentar
Keiseren av Grønland Skrevet 27. februar 2014 Forfatter Del Skrevet 27. februar 2014 Den beste pizzaen får du fra indie-steder som lager alt fra scratch der og da, og kjøper gode råvarer fra gode kilder. Peppes gjør ingen av de tingene, og er likevel langt dyrere enn slike steder. Gøy å bare dra sitater rett ut av ræva ikke sant? Fordi vi har så mange slike "indie-steder" her som lager pizza slik. Lenke til kommentar
Shruggie Skrevet 28. februar 2014 Del Skrevet 28. februar 2014 Hva i helvete...? Du skriver at du er i Oslo, de har minst 50 pizzasteder som er bedre enn Peppes, og hvis du ikke klarer å finne dem så har ikke jeg tenkt å hjelpe deg, sånn du snakker til meg! 7 Lenke til kommentar
Keiseren av Grønland Skrevet 28. februar 2014 Forfatter Del Skrevet 28. februar 2014 Lol, du er nyinnflyttet i byen hører jeg. 1 Lenke til kommentar
Slimda Skrevet 28. februar 2014 Del Skrevet 28. februar 2014 Har bodd i Oslo noen år, og kan bekrefte det Shruggie sier. "lol". 4 Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817324 Skrevet 1. mars 2014 Del Skrevet 1. mars 2014 Det finnes kjedekonsepter som holder høy kvalitet. I USA tror jeg Papa Johns faktisk er bra. Men jeg har ikke smakt dem, bare sett videoer fra hvordan de gjør det. Og det er ordentlig håndverk. Akkurat som kaffebrenneriet faktisk har ekte baristaer som både deltar i mesterskap og gjør ting ordentlig. Noen som har smakt Dominos pizza? Papa Johns pepperoni er snadder , Dominos......not so much. Lenke til kommentar
Pjuuok Skrevet 1. mars 2014 Del Skrevet 1. mars 2014 Hvis jeg må spise på Peppes spiser jeg Even Heavier Heaven. Peppes har gått fra å være et sted jeg dro med venner for en god pizza til å bli et sted der jeg pilser og spiser is, men selv Oreokake isen har tapt seg, og de serverer mindre(!) porsjoner. Kjipt at det er sånt som skjer når kjeder vokser seg store og begynner å leve mer av merkevaren enn av kvalitet. Hvor har det blitt av Facebook-gruppen, forresten? 1 Lenke til kommentar
Keiseren av Grønland Skrevet 1. mars 2014 Forfatter Del Skrevet 1. mars 2014 Var det en Facebook gruppe? Den hadde jeg glemt. Det virker jo ærlig talt som dette nå går opp for stadig flere. Ettersom det var mye mer protest før når tråden ble startet. De fleste skjønner vel kanskje at det ikke er bra når du har betalt 250 kroner for en jævla pizza, og den første biten du løfter etter å ha åpnet kartongen er stiv som papp. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå