Black Star Skrevet 19. april 2011 Del Skrevet 19. april 2011 Jeg har hørt man mister forståelse for kunder når man studerer økonomi ja. Har du enda ikke forstått at det er slike lavmålsangrep som gjør at du mister mer og mer troverdighet? 1 Lenke til kommentar
Mchansern Skrevet 19. april 2011 Del Skrevet 19. april 2011 Jeg har hørt man mister forståelse for kunder når man studerer økonomi ja. Har du enda ikke forstått at det er slike lavmålsangrep som gjør at du mister mer og mer troverdighet? Meh, jeg valgte å se bort fra det. Hva annet kan man vente fra en som tydligvis har overnaturlige smaksløker og kan drive et helt konsern alene på en annen måte en det som gjøres nå. Det skal ikke være dårlig nei! Lenke til kommentar
Husam Skrevet 19. april 2011 Del Skrevet 19. april 2011 Haha, å se bort fra inflasjon når man beregner prisvekst på enkeltvarer er jo rett og slett å se bort fra halve regnestykket. Man kunne likegodt ha arrangert en boikott mot Diplom-is fordi kroneisen ikke koster én krone lengre. Men jeg er jo faktisk økonom, så dette har jeg ifølge Ramius ikke kundeforståelse nok til å uttale meg om. Jeg har lurt en stund på om Ramius bare kødder eller om han faktisk er seriøs med denne tråden og innleggene sine. Klarer liksom ikke å se for meg at noen kan være så trangsynte, sta og arrogante. 2 Lenke til kommentar
Shruggie Skrevet 20. april 2011 Del Skrevet 20. april 2011 Du har tydeligvis aldri vært på østlandet ;/ 1 Lenke til kommentar
Herrejemenin Skrevet 28. september 2011 Del Skrevet 28. september 2011 hei jeg har full forståelse for at du har dine egne meninger, som i dette tilfellet handler om en restaurantkjede i Norge.. blant mange andre, Gjerne dobbeltsjekk visse påstander før du kommer med dem: 1. Norges dyreste pizza? dyreste pizza på peppes koster 250,-. hos dolly dimple's koster den 261,-.. 2. Rømmedressingen er industrialisert? haha, den lages fortsatt for hånd den dag i dag lille venn. 3. selvfølgelig øker prisene med årene? SOM ALT ANNET I NORGE. 4. Dyrt og flott interiør i restaurantene? jo takk for flott kompliment! Men dyrt, NEJ? Dette er faktisk noe du kan få til hjemme helt på egenhånd, ved faktisk å dra på bruktmarked og kjøpe billige pyntegjenstander! 5. Trege på levering av pizza innen en time? Dette er jo perfekt for deg som klager på prisen, siden du får halv pris hvis den er over 60 min for sen! Siden du mener at (Quote) "Peppes er sleipe og gjør alt de kan for å utnytte smutthull" må jeg si at akkurat der gjør de en dårlig jobb: Peppes taper mye penger på å gi bort pizza til halv pris. MEN dette er jo selvfølgelig beklagelig og må jobbes med på den avdelingen dette gjelder. Selv om (etter din mening) smaken har tapt seg og er kjedelig, har den nok ikke tapt seg nok til at folk er villige til å boikotte noe som er så utrolig godt! Smaken er som baken, delt i to Lenke til kommentar
Eplefe Skrevet 28. september 2011 Del Skrevet 28. september 2011 Urgh, siste innlegget ga meg faktisk nesten lyst til å joine. Lenke til kommentar
Tobeass Skrevet 28. september 2011 Del Skrevet 28. september 2011 Peppes er digg, uansett hva alle her mener. Kommer aldri til å boikotte Peppes. Vant gavekort hos dem på facebook også, ehehe. 1 Lenke til kommentar
Keiseren av Grønland Skrevet 29. september 2011 Forfatter Del Skrevet 29. september 2011 Det er litt teit å ta opp diskusjonen igjen nå, så lenge etter at den ble laget. Jeg må bare tilføye at jeg har smakt Peppes nylig, og at kvaliteten var ørlittegrann bedre, enn den dårlige kvaliteten som varte i noen år, som førte til at jeg lagde denne tråden. En gang nylig, fikk jeg en pizza fra dem, som nesten minnet om slik det smakte i gamledager. Men fortsatt ikke like bra, fordi jeg smaker at deigen ikke er fersk. Men en annen gang så fikk jeg en like dårlig og tørr, underhevet pizza, seig som gummi igjen. Så det er veldig opp og ned nå. Jeg kan fortsatt ikke bestille fra dem fast, fordi pizzaen er rett og slett ikke bra nok til å koste så mye. Når det gjelder landets dyreste pizza, så er det en ny kandidat der; Pizza Baronen. De selger nå en pizza til 329 kroner, og hevder den er så dyr fordi kjøttet er norskt. Egentlig er det bare tragisk, for denne kjeden hermer etter Peppes. Ingen av pizzaene er verdt over 200-lappen, bare så det er sagt. Men det har nordmenn blitt vant til. Lenke til kommentar
Ninjahamster Skrevet 29. september 2011 Del Skrevet 29. september 2011 (endret) Personlig er min favoritt Pizzabakeren. Lav pris (i forhold til alle andre store kjeder) og minst like god som Peppes og Dollys. Er ganske imponert over hvor store de har blitt på kort tid. I alle fall her hvor jeg bor. Folkene bak må være dyktige. Edit: De bruker norsk kjøtt og ekte ost fra Tine. Mener at Peppes og/eller Dollys bruker "falsk" ost eller har de sluttet med det nå? Endret 29. september 2011 av Ninjahamster Lenke til kommentar
Black Star Skrevet 29. september 2011 Del Skrevet 29. september 2011 Edit: De bruker norsk kjøtt og ekte ost fra Tine. Mener at Peppes og/eller Dollys bruker "falsk" ost eller har de sluttet med det nå? Dollys brukte falsk ost en periode før, men i en nyere diskusjon her på forumet kom vi frem til at de nå har gått tilbake til ekte ost (fra Synnøve Finden). Peppes tror jeg aldri har brukt falsk ost. Lenke til kommentar
Keiseren av Grønland Skrevet 29. september 2011 Forfatter Del Skrevet 29. september 2011 Artig historie det der med Peppes oster. Før hevdet de at de hadde en magisk kombinasjon av fem forskjellige oster på Pizzaen. Det virker som de har gått bort fra dette fullstendig. Lenke til kommentar
Shruggie Skrevet 29. september 2011 Del Skrevet 29. september 2011 Jeg tror ikke de skifter oppskriften, men heller skifter PRen. Lenke til kommentar
Keiseren av Grønland Skrevet 29. september 2011 Forfatter Del Skrevet 29. september 2011 Derfor er det helt meningsløst å kommentere mat, når du ikke kan noe om mat. Det er ingen grunn til å bruke fem oster på noen som helst pizza. Det er ikke faglig forsvarlig, det ueffektivt, det er bare tull. De har sannsynligvis gått mot å bruke en blanding av Jarlsberg og Norwegia, som også selges i ferdigpakkede esker i butikken nå. Det beste er å bruke 100 prosent Jarlsberg til dette formålet, men siden Jarlsberg er den beste norske osten, er den også litt dyrere, og da "vanner" de ut produktet med litt Norwegia. Alternativt blander de Jarlsberg med Cheddar eller Mozarella. Begge er fra Tine, og smaker ikke i nærheten av det ekte Cheddar eller Mozarella gjør. Så det er ett fett egentlig. Bokstavelig talt. 2 Lenke til kommentar
wingeer Skrevet 29. september 2011 Del Skrevet 29. september 2011 Derfor er det helt meningsløst å kommentere mat, når du ikke kan noe om mat. Det er ingen grunn til å bruke fem oster på noen som helst pizza. Det er ikke faglig forsvarlig, det ueffektivt, det er bare tull. De har sannsynligvis gått mot å bruke en blanding av Jarlsberg og Norwegia, som også selges i ferdigpakkede esker i butikken nå. Det beste er å bruke 100 prosent Jarlsberg til dette formålet, men siden Jarlsberg er den beste norske osten, er den også litt dyrere, og da "vanner" de ut produktet med litt Norwegia. Alternativt blander de Jarlsberg med Cheddar eller Mozarella. Begge er fra Tine, og smaker ikke i nærheten av det ekte Cheddar eller Mozarella gjør. Så det er ett fett egentlig. Bokstavelig talt. Dette er faktisk fasit. 2 Lenke til kommentar
Cryztek Skrevet 29. september 2011 Del Skrevet 29. september 2011 Personlig er min favoritt Pizzabakeren. Lav pris (i forhold til alle andre store kjeder) og minst like god som Peppes og Dollys. Er ganske imponert over hvor store de har blitt på kort tid. I alle fall her hvor jeg bor. Folkene bak må være dyktige. Edit: De bruker norsk kjøtt og ekte ost fra Tine. Mener at Peppes og/eller Dollys bruker "falsk" ost eller har de sluttet med det nå? Må ikke glemme at vi baker ferske bunner hver dag da(Pizzabakeren) Lenke til kommentar
Flying Skrevet 30. september 2011 Del Skrevet 30. september 2011 Må ikke glemme at vi baker ferske bunner hver dag da(Pizzabakeren) Nam! Ferske bunner med hermetisk jalapeños, gammel majones (aka. rømmedressing) og seigt biffkjøtt Lenke til kommentar
Cryztek Skrevet 30. september 2011 Del Skrevet 30. september 2011 Må ikke glemme at vi baker ferske bunner hver dag da(Pizzabakeren) Nam! Ferske bunner med hermetisk jalapeños, gammel majones (aka. rømmedressing) og seigt biffkjøtt Kan være enig i at biffen ikke er helt topp og den nye dressingen er fæl savner den gamle dressingen Lenke til kommentar
Keiseren av Grønland Skrevet 30. september 2011 Forfatter Del Skrevet 30. september 2011 VI hadde Pizzabakeren her i nabolaget før. De måtte legge ned, fordi alle hata dem. En kompis sa at alle pizzaene smakte likt. Jeg er nok enig. 1 Lenke til kommentar
vebbiii Skrevet 30. september 2011 Del Skrevet 30. september 2011 (endret) Er det virkelig fortsatt noen som tar Ramius seriøst? Flere, meg inkludert, har jo bevist gang på gang at "bevisene" hans rett og slett er løgn og oppspinn. Det eneste han har rett med er at Peppes bruker frosne pizzabunner. Om det har jeg et lite eksperiment. Såvidt jeg vet har Dolly og Pizzabakeren ferske bunner. Dersom man lager deig tidlig på dagen og hever det opp, hvordan smaker det da seint på kvelden eller dagen derpå? Peppes hever opp bunner hele dagen, etter hvert som de blir brukt. Hva som smaker best til syvende og sist vet jeg ærlig talt ikke. Det er bare en tanke. Helt ok for de som mener at Peppes ikke er godt. Men argumentene må i allefall være korrekte. Endret 30. september 2011 av vebbiii 3 Lenke til kommentar
Cryztek Skrevet 1. oktober 2011 Del Skrevet 1. oktober 2011 Pizzabakeren lager bunnene tidlig på dagen og da heves de ca halvveis de settes så på kjøl, så tar vi de ut ca 1time før bruk så de får hevet ferdig og er romtemperatur når de går i ovnen. Har ikke smakt store forskjellen på en "tidlig" vs "sein" pizza. Vi prøver også og beregne så det blir minst mulig bunner på slutten av dagen så vi ikke sitter en hel dag med gårsdagens bunner. Kan ikke snakke for pizzabakere utenfor byen der jeg jobber men slik gjør vi det der jeg jobber, det er også den riktige måten ifølge pizzabakeren's "håndbok" 1 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå