Morgens Skrevet 6. mars 2010 Del Skrevet 6. mars 2010 Heisan, mulig et dumt spørsmål - men jeg trenger hjelp. Ved flere anledninger har jeg fått sandwich med tunfisk på. Smaker utrolig godt. Konsistensen er en mellomting mellom majones og leverpostei! Men jeg har ikke funnet dette i noen butikker... Har funnet det på "bensinstasjoner" i utlandet som ferdigsmurt mat, håndmat på laaange flyturer osv. Hvor kan jeg kjøpe det - evt. lage det selv? Et bilde som viser ca. hva jeg mener: Lenke til kommentar
phunkie Skrevet 6. mars 2010 Del Skrevet 6. mars 2010 Heisan, mulig et dumt spørsmål - men jeg trenger hjelp. Ved flere anledninger har jeg fått sandwich med tunfisk på. Smaker utrolig godt. Konsistensen er en mellomting mellom majones og leverpostei! Men jeg har ikke funnet dette i noen butikker... Har funnet det på "bensinstasjoner" i utlandet som ferdigsmurt mat, håndmat på laaange flyturer osv. Hvor kan jeg kjøpe det - evt. lage det selv? Et bilde som viser ca. hva jeg mener: Prøv å google det. Det gjorde jeg for noen dager siden. Fant mange oppskrifter Lenke til kommentar
Morgens Skrevet 6. mars 2010 Forfatter Del Skrevet 6. mars 2010 Takk for tipset om google! Er nok mest på jakt etter anbefalte oppskrifter og håper på innspill fra andre. Ang. konsistens så korrigerer jeg den til mer lik makrell i tomat - på tuben... Lenke til kommentar
Sundt Skrevet 6. mars 2010 Del Skrevet 6. mars 2010 (endret) Takk for tipset om google! Er nok mest på jakt etter anbefalte oppskrifter og håper på innspill fra andre. Ang. konsistens så korrigerer jeg den til mer lik makrell i tomat - på tuben... Du kan prøve deg litt frem med majones, rømme/creme fraiche, rødløk/vårløk, kanskje litt gressløk eller andre urter og sitron. Smak til med salt/pepper. Og tunfisk så klart Endret 6. mars 2010 av Sundt Lenke til kommentar
Penance Skrevet 6. mars 2010 Del Skrevet 6. mars 2010 Du kan prøve deg litt frem med majones, rømme/creme fraiche, rødløk/vårløk, kanskje litt gressløk eller andre urter og sitron. Smak til med salt/pepper. Og tunfisk så klart + 1 Det beste er nok å prøve seg fram til du finner ut hvordan du liker den. Ingredienslister har du jo fått! Lenke til kommentar
Morgens Skrevet 7. mars 2010 Forfatter Del Skrevet 7. mars 2010 Takk for svar, nå er jeg "mye" lenger. (Har 11 tommeltotter ang. kjøkken) Søkte litt på Kvasir og fant også en del oppskrifter, mye likt og jeg skal nå prøve meg. Er litt redd at jeg bruker for mye majones og at det dermed blir usunt og "kvalmende" men øvelse gjør mester! Det som er litt uklart er hvor "kraftig" jeg skal røre i det hele, ser for meg en lett omrøring siden tunfisken allerede er "knust" kan det neppe blir værre? Igjen takk for hjelp - flott det... Lenke til kommentar
toazty Skrevet 7. mars 2010 Del Skrevet 7. mars 2010 majones eller 50%majones og 50% rømme \ creme fraiche ) lite hint av hvitløk rødløk \ vårløk paprika salt og pepper tunfisk på boks spiser dette 2-3 ganger i uken, namnam.. godt brød, og crispy salat.. Lenke til kommentar
Morgens Skrevet 28. mars 2010 Forfatter Del Skrevet 28. mars 2010 Vel, etter en del testing og feiling, har jeg nå kommet frem til en blanding som fungerer: 4 boxer tunfisk i olje, Kiwi størrelse. 3/4 pk. ekte Mills majones Litt for mye pepper Mer enn nok salt, grovt salt En halv bunt (Kiwi) vårløk Røres sammen med en wok-rører i tre (i mangel av bedre ord og/eller kjøkkenkunnskaper) 4 timer i kjøleskapet før servering! Ikke direkte sunt grunnet majonesen men "pokker" så godt... Lenke til kommentar
SHHHKSHHHK Skrevet 9. april 2010 Del Skrevet 9. april 2010 Hvordan ser en "wok-rører" ut? Lenke til kommentar
toazty Skrevet 9. april 2010 Del Skrevet 9. april 2010 dust.. sånn røreting i tre.. kunne sikkert brukt ei en stor skje, hvis du ikke har en wok rører i skuffen Lenke til kommentar
electr0nique Skrevet 10. april 2010 Del Skrevet 10. april 2010 Jeg har brukt denne oppskriften endel: 2 bokser tunfisk i vann 1 stor rødløk 1 pk majones (165g) 2 dl rømme 1 ss sitronsaft litt sukker pepper kan varieres i det uendelige, avhengig av hva man måtte ha i skapene, men fungerer gra som grunnoppskrift Lenke til kommentar
Ms Opel Skrevet 16. april 2010 Del Skrevet 16. april 2010 Det er vel ikke akkurat det du var ute etter, men kanskje et tips for variasjon? 2 skiver 1 salatblad Majones Tunfisk Mais Det er ihvertfall denne jeg pleide å spise.. Yummi:) Lenke til kommentar
Morgens Skrevet 17. mai 2010 Forfatter Del Skrevet 17. mai 2010 Hei igjen, jeg synes at all denne majonesen blir "veeel" mektig. Men det er fryktelig godt - er det alternativer som gjør at jeg kan spise med noe bedre samvittighet? Uten at det blir brunost på knekkebrød... Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå