Gå til innhold

Hairextension- Til for å prøves?


Anbefalte innlegg

Jeg skal i bryllup om 2 måneder når min beste venninne skal gifte seg. Det var når kjolen og invitasjonkort var bestemt, jeg kom til å tenke på at jeg burde trossalt tenke på meg selv også. Jeg har lenge vurdert hairextension, men vet ikke om dette er tidspunktet å utforske. Blir det mislykket så kan hvertfall ingen komme å si at jeg stjal fokuset vekk fra bruden :p

 

Noen med god erfaring med hairextension?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvor lenge er det til bryllupet? Jeg har selv brukt extensions flere ganger (ikke at jeg har kort hår), men bare for å prøve rett og slett. Min erfaring er at det kan ikke ødelegge håret du allerede har, isåfall skjer det svært skjeldent, men det kan falle av. Mange av mine venninner som har hatt extensions, har fått extensions som skal vare i opp til 2-3 måneder, men som har falt av allerede andre uka med det.

 

Så derfor råder jeg deg til å ta extensions rett før bryllupet, hvis du skal ha det :-)

Lenke til kommentar

hvis du skal ta extensions så råder jeg deg til å holde deg unna punkt fester.sliter mye på håret.hvorfor ikke kjøpe clip ons?eller ihvertfall prøve det først, siden du ikke er helt sikker?tar minimalt med tid å fikse og det er bare å ta av igjen, og på igjen som du selv ønsker.

i spania så fikk jeg festet på remser med hår med små ringer, sleit ikke noe i det hele tatt på håret, og det kommer jeg nok til å gjøre igjen.har lest om en ny tape teknikk som også skal være veldig bra, og som du bare kan gå inn til frisøren og flytte oppover etterhvert som det vokser ut.

 

hvis extensionsene har detti av etter to uker er det noe gærent med håret eller personen som har satt det på.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...