Gå til innhold

BK: Prowl


Anbefalte innlegg

Til veis ende med serien om hundespråk, hvertfall for nå- Mulig jeg lager en photoreel med de "beste" av bildene jeg har tatt, kanskje til og med et par dere ikke har sett, senere... Time will show:)

 

Har vært litt usikker på Crop i dette bildet, føler at det kanskje ikke har vært den samme suksessen som de andre bildene i serien, men bildet fanger en hunden i et unikt øyeblikk med sine jaktinstinkter. Dere får bedømme - Mye fornuftige tilbakemeldinger på forumet her, så fyr løs.

post-17057-1267485089,1552_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Utrolig bra bilde av situasjonen. Spesielt de anspente labbene og den halv-åpne kjeften er flott! For et beist laugh.gif

 

Komposisjonen er flott. Akkurat nok luft rundt hunden. Fokus sitter kanskje ikke 100%, men det er ikke langt unna. Selv om det er vanskelig å få til med slike bilder - det hadde muligens fungert å fått en enda lavere vinkel inn imot hunden.

 

(Bruker du konstant autofokus? Det gir bedre resultat på ting i bevegelse, siden det er litt tid imellom at fokus låses og bildet tas - kameraet ditt skal velge automatisk, men det er ikke sikkert det velger rett hver eneste gang. Still manuelt inn til "AI Servo AF" for å være sikker på at det er aktivt - mer om det her)

 

På slike bilder kan det være en mulighet å prøve seg med litt lengre lukker. Spesielt ved rask bevegelse kan du få til en kombinasjon av sylskarpt hode, og føtter og kropp som tydelig beveger seg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...