Gå til innhold
Trenger du råd om juss? Still spørsmål anonymt her ×

Nettstad som lenkjer til lyd frå YouTube


4588pkdkrikue5c

Anbefalte innlegg

Hei alle samen.

Eg har laga ei nettside kor ein kan søke etter songar via YouTube, og få opp albumbilete og speleliste frå albumet.

Eg nytter YouTube for lyden (ved hjelp av deira eige utviklarverktøy), og Last.FM til å hente ut informasjon frå (frå deira utviklarverktøy).

 

Tanken var i hovudsak at mange artistar legg ut songane sine sjølve, og at ein då med eit enkelt søk kan finne ut kva album dei kjem frå, samt høyre songane. Kvaliten er jo ikkje mykje å skryte av - men det er no så. Iallefall, hensikta er ikkje å gjere noko ulovleg, men eg ser jo at dette kan vere i grenseland. Eg har lagt med kjøplenkar til kvart einaste album eg får resultat på - men det er ikkje så lett å styre. Ein kan óg lage spelelister med fleire songar.

 

No er det slik at YouTube ikkje tilatter ulovleg materiell - og dei fjerner det ofte. Er det ikkje då dei som har eit problem om mine brukare finn musikk som nokon har lagt ut ulovleg? Eller har eg eit ansvar her.

 

Sida er oppe no, men dette skal ikkje vere noko reklametråd så eg held lenkjene for meg sjølve. Kva kan skje med meg eventuelt, om nokon tykkjer dette ikkje er greitt? Får eg berre beskjed om å ta sida ned? Laga det mest berre for å lere noko, og det er vanskeleg for meg å vite heilt korleis eg skal gå fram no.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...