Gå til innhold

Det siste du drakk/spiste?


Gjest Slettet+9871234

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

En øl nå 

Nøgne Ø IPA

 

Prøvd den før? Hva syns du iforhåld til Two Captains Dipa? Hvilken liker du best?

 

 

Jeg har tatt meg en stor kopp te med honning. Koppen fikk jeg av modern.

 

 

Første gang faktisk!

 

Faktisk litt usikker, syns begge to var veldig bra. Mulig vanlige IPAen siden jeg er mer vandt med de typene.

Har en Imperial IPA fra Nøgne Ø stående her også.

 

Siste:

Et rundstykke med hvitost + melk

Kaffi nå.

Lenke til kommentar

 

 

En øl nå 

Nøgne Ø IPA

 

Prøvd den før? Hva syns du iforhåld til Two Captains Dipa? Hvilken liker du best?

 

 

Jeg har tatt meg en stor kopp te med honning. Koppen fikk jeg av modern.

 

 

Første gang faktisk!

 

Faktisk litt usikker, syns begge to var veldig bra. Mulig vanlige IPAen siden jeg er mer vandt med de typene.

Har en Imperial IPA fra Nøgne Ø stående her også.

 

Siste:

Et rundstykke med hvitost + melk

Kaffi nå.

 

 

Imperial IPA? Ikke den som heter Nøgne Ø # 500

vel? Den er sinnsykt god, en av mine absolutte favoritter. Mye bedre enn Two Captains, og enda litt bedre og fyldigere enn IPAn også...

Lenke til kommentar

 

 

 

En øl nå 

Nøgne Ø IPA

 

Prøvd den før? Hva syns du iforhåld til Two Captains Dipa? Hvilken liker du best?

 

 

Jeg har tatt meg en stor kopp te med honning. Koppen fikk jeg av modern.

 

 

Første gang faktisk!

 

Faktisk litt usikker, syns begge to var veldig bra. Mulig vanlige IPAen siden jeg er mer vandt med de typene.

Har en Imperial IPA fra Nøgne Ø stående her også.

 

Siste:

Et rundstykke med hvitost + melk

Kaffi nå.

 

 

Imperial IPA? Ikke den som heter Nøgne Ø # 500

vel? Den er sinnsykt god, en av mine absolutte favoritter. Mye bedre enn Two Captains, og enda litt bedre og fyldigere enn IPAn også...

 

500 saken ja.

Tor den blir litt heavy i kveld før vi skal ut å spise med familien, men i morgen kanskje :p

Lenke til kommentar

Et fortryllende måltid. Entrecôte stekt i baconfett. Medium rare. Mør som å skjære i meierismør med en varm kniv, den smeltet så å si i munnen. En hel pakke bacon til, et salt, røkt og knasende garnityr. Pitabrød ved siden, stekt nok til å få litt brun skorpe, men fortsatt myk, som å tygge en myk lefse, aldeles nydelig. Og Chili-Bearnaise til, å dyppe brødet eller Entrecôten i den var som å glasere med melis en rykende gyllen hvetebolle. Litt spicy, litt fyllende smak, herlig. En opplevelse for smaksløkene, ganen, og sjelen. En berikende gastronomisk forlystelse.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...