Gå til innhold

Det siste du drakk/spiste?


Gjest Slettet+9871234

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nudler av egg svinesuppe med grønnsaker og ris til brunch. Ardbeg Uigedail som Apertif til middag. Cider til forrett og cantalupe Melon og lagret Serranoskinke til forrett. Stekte kvisttomater kantarellsaus potet og indrefilet med Reserva Montecillo Rioja rødvin. Banansplitt med sjokoladesaus og fersken og Bache extra old Pineau til dessert. Prunier Xo Tres vielle grande champagne og Delamaine Pale and dry til avec og kvalitetssjokolade biter som avec. Cappucino med irish Cream og Romeo nr3 sigar på verandaen. Finale.....

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...