Gå til innhold

Det siste du drakk/spiste?


Gjest Slettet+9871234

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Indrefilet av storfe, stekt akkurat slik jeg liker det. Et brunt og sprøtt ytre, med et rosa og herlig indre. Hurtigbrunet i panne med stekesmør og så satt i ovnen på 125 grader til kjernetemperaturen nådde 69 grader. Av tilbehør, mandelpoteter og en fløtesaus bestående av stekeskyen fra kjøttet, litt soyasaus, havsalt og sort pepper.

 

Og til dette finfine påskemåltidet, inntok jeg et par glass av Wongravens Alleanza.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...