Gå til innhold

Vannblokk til 2 stk 3870x2


Mr_Tiger

Anbefalte innlegg

Hei,Er litt lei støyen fra mine to 3870x2 og vuderer og investere i vannblokker til disse.Er det noen dere anbefaler og går det ann og bruke det på et 5870 kort også?Skal vel kjøpe et nytt skjermkort siden, men syntes disse to gjør en grei jobb fremdeles. Derfor hadde det vert fint om vannblokkene kan brukes på et anne kort siden.Håper noen kan gi med et svar.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg anbefaler vannblokker i alle fall. slipper unna masse støy, temperaturen på kortene blir mye mer behagelig også. Fant disse 3870X2 vannblokkene hos dangerden.com. Har selv brukt dangerden blokker på gtx295 dual pcb og det funker som bare det. Men disse blokkene virker kun på 3870X2. Er sånn med de fleste vannblokker. de funker til den ene serien de er beregnet til, som oftest. Noen unntak er det jo alltid.

 

Men hva har du av vannkjøling fra før?? slik som størrelse på radiator osv.

 

 

edit: Ek 3870X2 vannblokk

Endret av Gsx1000r
Lenke til kommentar

Tror du skal jobbe litt med å få de noe spesielt billigere så sant du ikke er heldig og kommer over noen brukte f.eks. sjekk ebay.com, finn.no eller bruktmarkedet her på hardware.no. Kan jo være at det dukker opp noe hyggelig :D og det kan være at du vil slite litt med temperaturer om du kobler til 2 stk 3870X2. Ser i alle fall på min egen pc at en 360 rad og 1 120 rad ikke er nok til å holde det jeg har vannkjølt. Under idle og lett load går det veldig fint, men om sola står på i vinduet og jeg kjører ett forholdsvis krevende spill stiger temperaturen ganske kjapt. Så planene mine er å kjøre på med en ekstra 360 rad på baksiden av kabinettet. Litt manko på plass inni :-p hehe

Lenke til kommentar

Ikke invester i blokker til 2 3870x2. Det blir fort et par tusen kroner, og da mener jeg du heller bør selge de to skjermkortene, og lagt pengene i et 5870/5850 med vannblokk.

 

Ingen heldekkende blokker passer på andre kort enn det de er produsert for. EK har gode blokker.

 

Dersom du skulle ønske å kjøpe i blokker til 3870x2 uansett, er disse et godt valg:

http://www.aquatuning.co.uk/index.php/cat/c410_3850-3870-3870X2.html

 

Der har tilbud på de blokkene. ~500 kroner er en fin pris. Ellers er det mange gode blokker til 5870/5850 også :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...