Gå til innhold

Noen som har vært med på Grenserittet?


Sissel31

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg har meldt meg på Grenserittet 2010 og leter etter tips og råd i forhold til trening fram til rittet. Dette er noe jeg aldri har vært med på før, og jeg vet vel egentlig ikke helt hva jeg går til, men den utfordringen tar jeg. :new_woot: Tenkte at dette året blir som en gjennomføring og så får jeg heller satse bedre i 2011! Jeg liker å sykle og spinner inne 3 dager i uka, forskjellige timer, trener styrke og løper på tredemølla etter endt spinning og styrketrening.

Det viktigste for meg er at jeg får en god grunnmur jeg kan bygge videre på, jeg ønsker å komme i god form. Trening gjør mening;o) :yes:

Vet det er stor overgang fra innendørs sykling og når man kommer ut, mange får sjokk over at de tror de er i bedre form, og det er en felle man kan gå i. Nå ser det ut til at snøen blir liggende lenge, spinning er i mine øyne, en god trening. Gleder meg til å komme ut! Har noen tips og råd ville jeg blitt veldig glad da jeg er "grønn" og kunne trenge litt hjelp:o) :roll:

 

Sissel

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg stiller også til start i Grenserittet. Fin oppkjøring til Birken.

 

Husk at du blir god på det du trener på.

 

Unngå og tren halvhardt, men skill mellom rolige og harde økter.

 

Ha på godt med belastning når du trener spinning. Du kommer ikke i form av å sitte og spinne uten trøkk i pedalene.

 

Lykke til!

Lenke til kommentar

Tusen takk for tips og råd :)

Jeg fikk desverre ikke tak i billetter til Birken, noe jeg var veldig lei meg for, men gleder meg til Grenserittet, har hørt det er en folkefest og en setting som er veldig koselig.

 

Jeg tør ikke å ikke legge på på spinningtimene, plutselig hopper instruktøren av og går rundt og legger på, synes faktisk det er genialt :thumbup:

Lenke til kommentar

Jeg tør ikke å ikke legge på på spinningtimene, plutselig hopper instruktøren av og går rundt og legger på, synes faktisk det er genialt :thumbup:

Hæ?

 

Trening skal skje i eget tempo, du bestemmer helt selv. Når jeg er på spinning pleier jeg å bruke de første 10minuttene på å finne hvilken motstand jeg skal bruke resten av timen, avhengi av hva planen for dagen er. Pulsklokke er fint, gjør at du kan kjøre de rolige øktene rolig nok og de harde øktene harde nok, så det ikke blir en mellomting hele tiden.

 

Det er snakk om et ritt på 8mil, du burde ha lange økter på sykkelsetet for å bli vandt med belastningen, 4+-timer på et lite, hardt sete er ikke bare-bare.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...