Gå til innhold

Diskusjon om Battlefield 3


Anbefalte innlegg

Skremmende få ganger jeg har opplevd at Recon bruker SOFLAM. Eller, det har heldigvis tatt seg opp litt nå i det siste. Kanskje det ikke er alle som "orker å bruke det" siden de ikke får så mye poeng for det.

Soflam er ikke verdt det med randoms. Ingen som kommuniserer med hverandre så det er rett og slett ikke effektivt. Spiller jeg med folk jeg kjenner så kan jeg lett finne på å sette opp en soflam for dem.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

Det som jeg alltid har hatt, at jeg kun kan spille på servere som ikke har punkbuster aktivert, dette er fordi hvis jeg spiller på servere med punkbuster på, så fryser datamaskinen mens jeg spiller.

 

Ja, har oppdatert punkbuster og den driten der.

 

Vet rett og slett ikke om jeg skal grine eller le.

Har samme problemet, la meg gjette. Du har realtek audio onboard?

Lenke til kommentar

Er jeg paranoid om jeg mistenker han her for å hacke? Det føltes som om han oneshottet meg hver eneste gang: http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/ramsme/weapons/174384354/pc/

 

Høy KPM på de fleste våpnene(hvem har 8 i KPM med LMGs?!); det virker som om han prøver å unlocke alle scopes. Våpnene har >85% headshots.

 

Edit: Reportet han for å være sikker. Ingen treffer 351 headshots av 377 mulige med M98B...

Helt klart hacks sjekk headshots med LMG'n. 88.7% av killsa er headshots.

 

Jeg har ganske bra KD/R over 2. Allikevel er jeg ikke nærheten av hans stats. Bare 28% av mine kills er headshots med LMG. Kamerat av meg har over 2.7 KD/R og har brukt LMG en del, allikevel har ikke han høyere enn 27% sannsynlighet for å få headshots.

 

Personen du har linket til er ingen tvil en hacker.

Lenke til kommentar

SQDM er forferdelig frustrerende til tider, men jeg skal fullføre assignmenten. Etter den er fullført tviler jeg på at jeg noensinne kommer til å spille det igjen.

 

Haha, jeg og noen kompiser tok denne sammen på under 10 min. Vi kom tilfeldigvis inn på en server som kun krevde én ticket for å vinne, ergo var det laget som fikk first blood som vant. 5 runder senere og alt var i boks :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...