Gå til innhold

Diskusjon om Battlefield 3


Anbefalte innlegg

MAV er på INGEN måte en exploit. Du aner ikke hva du prater om når du sier det. Derimot, MORTAR krever lite skill å få gode score i løpet av en runde. om du har en kompis som spotter med MAV, da er du hvertfall OP.

Som jeg sa, det er uviktig. Poenget er at det er imba å kunne ligge bakerst i spawn hvor absolutt ingen kan ta deg med en ammocrate som gir deg evig MAVs, og kun gjøre roadkill. Og det krever ikke mye skill. Ting man kan mestre på under 30 minutter er ikke veldig "skillheavy".

 

Det virker som om du tar deg nær av det jeg skriver ettersom du hisser deg så ekstremt opp, så la meg bare gjøre det klart at jeg selvsagt ikke sier at de som bruker MAV på denne måten er dårlig. Jeg sier bare at man ikke må være god for å klare å bruke MAV på denne måten.

 

Jeg har heller ikke nevnt mortar, så ser ikke helt hvorfor du blander den inn i diskusjonen. Men for all del, jeg kan godt sammenligne. Mortar med MAV-spotter er kanskje også imba, men ikke i nærheten av like mye. Med mortar er du fortsatt utsatt og kan bli drept, enten det er air som tar deg, snipere eller alle andre som gidder gå etter idioten som sitter langt bak friendly lines og spammer mortar. Det kan du ikke med MAV-abuse (som jeg kaller det). Det er umulig å komme inn i fiendens spawnområde. Det er altså, om spilleren velger å stille seg bakerst i spawn, som dog vil gjøre at det er lengre flydistanse til action, fullstendig umulig å bli drept, og du vil garantert ha en XX-0 stats.

 

Tar meg på ingen måte nær av dette. Jeg bruker ikke MAV, og ikke mortar. Eller jo, jeg bruker mortar når jeg feks sitter og spiser, just for lulz. Det hender også at når jeg er air, plukker jeg 5-6 MAV med heatseakers/Enginers AA

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Fixed so AT mines only live for 20 seconds after a player dies to prevent infinite mines.

 

Ehm, altså, hva?

 

Hva er det for en forbanna idiotide? Sett maks antall miner man kan legge ut før de erstatter de man allerede har ute fra før (som i BC2), ikke gjør de like ubrukelig som claymore.

Enig. Forstår ikke hvorfor DICE aldri lærer av løsninger som har fungert bra tidligere.

Lenke til kommentar

Er det bare jeg som har problemer med battlelog naa? Den loader ikke siden 100%, heller ikke servere. Kan ikke joine en servere engang fordi den ikke har loadet enda, andre sider loader helt fint saa er ikke nettet mitt...

Bump? Har provd aa restarte pc'n uten noen forandring. Loader konstant og kommer ikke noen vei...

post-238251-0-56132400-1322866784_thumb.png

Lenke til kommentar

Slettet alle cookies, men det skjer fremdeles... :( Her er et til bilde.

Skjer det samme i alle nettlesere ?

Har bare google chrome, men akkurat nå plages jeg med et virus så kan ikke teste enda... :(

Der har du sikkert feilen. Er nok viruset som gjør det..

Endret av MKej
Lenke til kommentar

Slettet alle cookies, men det skjer fremdeles... :( Her er et til bilde.

Skjer det samme i alle nettlesere ?

Har bare google chrome, men akkurat nå plages jeg med et virus så kan ikke teste enda... :(

Der har du sikkert feilen. Er nok viruset som gjør det..

Vel har hatt viruset i mange måneder, hvis ikke år, så tviler på det

Lenke til kommentar

Lite å gjøre i kveld ? - bli med på en mix kamp sammen med oss :)

 

Vi er i BF2 kanalen. speak.battle.no

Hva mener du med mix kamp og snakker vi om BF3?

 

 

Sikkert Game-mode rotation.

 

*snipp*

 

Tenker nok at han mener en match med random(mixed, ref mix) folk som sitter på vt, skype whatever, og samarbeider mot andre folk.

 

Altså noe ala en clan match, bare med random folk, evt venner som ikke er en klan som spiller mot andre, evt bare den gjengen spiller på en public server. Det var ihvertfall "definisjonen" in the good old cs days :cool:

 

Og jeg skulle så gjerne vert med, men desverre så har jeg eksamen på mandag, så har ikke tid og micen min er ødelagt :thumbdown:

Endret av dTd
Lenke til kommentar

Jeg får ikke engang SOFLAM og MAv til å lette fra bakken... Hjelp mottas med takk.

For å få SOFLAM til å lette må du holde inne alt, for så hamre løs på F4 så hardt du klarer, evt så skal den bare plasseres ut. Mav har space som default for å øke høyde, og ctrl for å dale.

  • Liker 6
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...